Nikon D850 yhdistää tarkkuuden, nopeuden ja elokuvamaiset 4k-videot

Nikon D850 tallentaa 45,4 megapikselin valokuvia sekä 4k ultra hd -videokuvaa kinokokoisen kennon koko leveydeltä. Kamera on myös kennon suureen tarkkuuteen nähden erittäin nopea.

Takaa valaistu kenno tuottaa valmistajan mukaan hyvää jälkeä myös niukassa valossa. Sarjakuvaus etenee 7 kuvaa sekunnissa sekä 9 kuvaa sekunnissa lisävarusteena saatavan akkuperän MB-D18 kanssa. Otokset tallennetaan xqd- ja sd uhs-II -muistikorteille.

Huippunopea ja kohdetta luotettavasti seuraava 153 pisteen tarkennusjärjestelmä on sama kuin Nikon D5 -huippumalissa. Toimintoja hallitaan valaistuista painikkeista, Etsinkuva on iso (x0,75) sekä kirkas, ja 3,2 tuuman näyttö kääntyy pystysuunnassa.

Nikon D850 tulee kauppoihin syyskuun alkupuolella. Hinta asettuu 4000 euron tietämiin. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.