Wilfa Cha hauduttaa eri teelaadut niille sopivissa lämpötiloissa

Syksyn pimenevät illat houkuttelevat vetämään lämpöiset villasukat jalkaan ja kääriytymään viltin alle teekupposen kanssa. Wilfa Cha valmistaa lämpimät juomat teenystävien iloksi ja jokaiseen makuun.

Eri teelaatuja suositellaan haudutettavan eri lämpötiloissa, jolloin teen maun kaikkine vivahteineen saa parhaiten esille. Liian korkeassa lämpötilassa haudutetut teet maistuvat usein kitkerältä, ja liian kuuma vesi saattaa myös tuhota vihreän teen terveellisiä ainesosia.

Vihreä tee sekä vaaleat teeladut tulisi hauduttaa 70–85 asteisessa vedessä. Mustalle teelle puolestaan suositellaan jopa kiehuvaa, 90-100 asteista vettä.

Wilfa Cha -teenkeittimessä lämpötilaksi voi asettaa 70, 80, 90 tai 100 astetta. Lisäksi siinä on kaksi kantta eri teelaatujen valmistukseen.

Tavallinen kansi soveltuu veden keittämiseen, ja teesihdillä teen voi valmistaa kätevästi veden lämmetessä. Tyylikkään teräksestä ja lasista valmistetun kannun tilavuus on 1,25 litraa. Keitin pitää juoman lämpimänä ja katkaisee virran automaattisesti, mikäli keitin käynnistetään tyhjänä.

Wilfa Cha maksaa noin 150 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.