Gorenjen Volkswagen-jääkaapin voi nyt pysäköidä myös suomalaiseen keittiöön

Gorenje Retro -mallistoon kuuluva VW Bulli -pikkubussin muotoja jäljittelevä jääkaappi keräsi katseita Berliinin IFA-messuilla syksyllä 2016. Nyt sen voi ostaa myös Suomesta.

Vaikka nostalginen Volkswagen-jääkaappi kuuluu Gorenje Retro -mallistoon, se sisältää modernia kylmälaitetekniikkaa. IonGeneration-ominaisuuden ja tehokkaan tuuletusjärjestelmän luvataan parantavan ruoan säilyvyyttä sekä säästävän energiaa. Energialuokka on A+++.

Jääkaapin nettotilavuus on 229 litraa ja pakastelokeron 25 litraa. Ulosvedettävät hyllyt helpottavat elintarvikkeiden pakkaamista, ja ne kestävät jopa 22 kilon kuorman. Ovessa on syvä pullohylly ja säädettävät hyllyt. Tilavasta hedelmä- ja vihanneslokerosta löytää runsaasti tilaa tuoreille kasviksille.

Vapaasti sijoitettavan jääkaapin mitat ovat 60 x 154 x 67 cm ja paino 57,5 kiloa. Kaapin alla on säädettävät jalat, mutta oven kätisyyttä ei voi vahtaa. Väriksi voi valita sinisen tai Bordeauxin punaisen.

Gorenje Retro -sarjan Volkswagen-jääkaappi maksaa noin 1900 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.