Samsung Galaxy Tab Active2 on ammattilaisen tabletti vaativiin olosuhteisiin

Samsung Galaxy Tab Active2 -taulutietokone on kestävä ulkoa ja älykäs sisältä. Yrityskäyttöön suunniteltu laite soveltuu mitä erilaisimpiin työympäristöihin.

Ohut 8 tuuman näytöllä varustettu tabletti kulkee vaivatta mukana. Fyysiset painikkeet sekä S-Pen-kynä tekevät siitä helppokäyttöisen monenlaisissa tilanteissa. Glove Mode -tilan ansiosta toimintoja voi hallita myös hanskat kädessä.

Tabletti on ip68-luokituksen mukaisesti vesi- ja pölytiivis, joten sen voi upottaa 1,5 metrin syvyyteen puoleksi tunniksi. Iskunkestävät kuoret suojaavat laitetta kolhuilta, ja sen luvataan kestävän pudotus jopa 1,2 metrin korkeudelta.

Sovelluskehitystyökalut mahdollistavat mukautettujen sovellusten integroinnin. Näin yritykset voivat saada omat sovelluksensa toimimaan moniajotilan ja S-Penin kanssa. Pogo-pin-liitännän avulla lataus, tiedonsiirto ja näppäimistön liittäminen käyvät sujuvasti.

Samsung Knox huolehtii laitteen tietoturvasta. Sormenjälki- ja kasvontunnistus takaavat nopean ja turvallisen tunnistautumisen.

Tab Active2 on valmis lisätyn todellisuuden (augmented reality, ar) ratkaisuihin, joilla voidaan näyttää tietoja laitteen edessä olevasta esineestä. Näin voidaan esimerkiksi tarkastella jonkin koneen tarkastus- ja korjausohjeita tai rakennuksen piirustuksia sekä tutkia lämpö- ja kaasutietoja tai kouluttaa henkilökuntaa.

Tab Active2 on valmis kolmannen osapuolen ar-ratkaisuihin muun muassa edistyneen kameran, tehokkaan kahdeksanydinsuorittimen, laajennetun ram-muistin, kiihtyvyysanturin, gyroskoopin, geomagneettisen sensorin ja gps-paikannuksen ansiosta.

Samsung Galaxy Tab Active2
HINTALUOKKA 550 €
SUORITIN 1,6 GHz Octa-Core
NÄYTTÖ 8 tuumaa, 1280 x 800
MUISTI 3 gigatavua
TALLENNUSTILA 16 gigatavua, paikka 256 gigatavun micro sd –muistikortille
KAMERA takana 8 megapikseliä, edessä 5 megapikseliä
AKKU 4 450 mAh
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Android 7.1
YHTEYDET wlan 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5,0 GHz), bluetooth v4,2, nfc
PAIKANNUS gps, Glonass, Beidou
MUUTA sormenjälkitunnistin, kasvontunnistus, Samsung Knox -tietoturva, sääsuojaus (ip68)
MITAT 214,7 x 9,9 mm
PAINO 419 grammaa