Samsung Family Hub -jääkaapille 2018 CES Best of Innovation -palkinto

Älykodin keskuksena toimiva Samsung Family Hub -jääkaappi on nyt entistäkin monipuolisempi. Toimintoja voi ohjata Bixby-puheohjauksella, mutta kodin laitteiden hallinta onnistuu helposti myös Family Hub -näytöltä.

Jääkaappi on integroitu osaksi Samsungin SmartThings-ekosysteemiä, ja se tuo uudenlaista älyä ja yhteyksiä kodin keittiöön, eli paikkaan, missä tunnetusti vietämme eniten aikaa. Isolle näytölle voi jättää viestejä vaikkapa lapsille, tarkistaa kuka on etuovella, säätää termostaatteja, vilkaista lastenhuoneessa nukkuvaa vauvaa ja paljon muuta. Jääkaapin sisällön voi puolestaan tarkistaa älypuhelimesta.

Samsung Family Hub 2018 tarjoaa myös entistä paremmat viihdeominaisuudet. Jääkaappi tukee muun muassa musiikin suoratoisto- ja radiopalveluja, ja äänentoistosta vastaavat sisäänrakennetut AKG-kaiuttimet.