LG panostaa kaiuttimiin – kumppanina arvostettu hifivalmistaja Meridian

LG esittelee CES 2018 -messuilla joukon uusia kaiuttimia. Ne on suunniteltu yhdessä brittiläisen Meridian Audion kanssa. Meridian tunnetaan tinkimättömistä hifilaitteista sekä uraa uurtavista innovaatioista digitaalisen signaalinkäsittelyn alalla.

LG SK10Y on linjakas soundbar-kaiutin, joka sopii yhteen LG:n super uhd- ja oled-televisioiden kanssa. Sisäänrakennettu Chromecast mahdollistaa sujuvan musiikintoiston suosituimmista suoratoistopalveluista, minkä lisäksi kaiuttimen voi liittää osaksi etäohjattavaa älykotia. LG SK10Y tukee 5.1.2-kanavaista Dolby Atmos -toistoa, joka ympäröi katsojan kaikista suunnista – myös ylhäältä. Puhetta ja laulua selkeyttää Meridianin height elevation -tekniikka, joka nostaa äänet kuvaruudun tasolle.

LG:n kannettava PK-kaiutinsarja yhdistää tuhdin äänentoiston ja musiikin sisältöä mukailevan valaistukseen. Meridian Audion tekniikoiden ansiosta PK-kaiuttimet tuottavat vääristymättömän ja tukevan bassotoiston sekä optimoivat puhe- ja lauluäänen. Langaton musiikinsiirto mobiililaitteista onnistuu apt-x-koodauksella terästetyn bluetooth-yhteyden kautta.

LG ThinQ -kaiutin on valmistajansa ensimmäinen tekoälyllä varustettu äänentoistolaite. Se tottelee Google Assistant -järjestelmän puhekomentoja, joilla voi ohjata älykotia tai vaikka LG:n muita äänentoistolaitteita.

LG:n uusien kaiuttimien hinnat ja tuloajat ilmoitetaan myöhemmin.