Bosch-kodinkoneiden pastellivärit tuovat iloa keittiöön

Pääsiäinen on värikäs juhla, johon liittyy keväinen tunnelma, lämpö ja hyvä ruoka. Kevään tunnelmaa voi tuoda keittiöön piristävin värein. Bosch tarjoaa nyt laajan valikoiman pastellinvärisiä pienkoneita, jotka tuovat keittiöön ruuanlaiton iloa ja luovuutta.

Bosch MUM5 on tehokas yleiskone päivittäiseen ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Tuhannen watin moottorin ansiosta se selviytyy suuristakin taikinoista, joissa on jopa 1 kilo jauhoja. Taikina valmistuu suuressa erityismuotoillussa kulhossa, jonka kapasiteetti on kakkutaikinoille 2,7 kiloa ja hiivataikinoille 1,9 kiloa. Mukana tuleva leivontavarustepussi on kätevä säilyttää kulhossa tilaa säästäen. Helppokäyttöinen varsiosa pysähtyy aina oikeaan asentoon, jolloin kulho on helppo täyttää.

Bosch MUM5 -yleiskone maksaa noin 420 euroa. Väriksi voi valita hopean, valkoisen, mustan, mineraalinharmaan, tummanpunaisen sekä kolme pastellisävyä, jotka ovat vaaleanpunainen, vanilja ja mintunvihreä.

Samoissa pastellisävyissä saa myös hiljaisen ja kevyen Bosch CleverMixx -vatkaimen (84 €). Tehokas 500 watin moottori ja kaksi innovatiivista teräsvispilää takaava valmistajan mukaan optimaalisen vatkaus- ja sekoitustuloksen. Vatkaimeen voi kiinnittää lisävarusteena saatavan sauvasekoittimen tai minileikkurin.

Bosch Styline -leivänpaahtimia (109 €) ja Bosch Styline -vedenkeittimiä (109 €) saa muun muassa mintunvihreänä. Paahdin lämmittää leivät hellävaraisesti ja tasaisesti, ja leivännostin helpottaa pienten siivujen nostamista. Siinä on sämpyläteline, sulatustoiminto ja muruastia.

Teen ja muotoilun ystäviä ilahduttavassa vedenkeittimessä on neljä lämpötilavalintaa, 70, 80 ja 90 astetta sekä kiehumispiste. Keitin pitää lämpötilan valitulla tasolla jopa 30 minuuttia, ja siinä on kuiva-ja ylikuumenemissuoja, automaattinen virrankatkaisu sekä virrankatkaisu nostettaessa jalustalta. Kannen avauspainike helpottaa käyttöä yhdellä kädellä.