Tinkimätön tehosekoitin Sage The Boss

Sage The Boss -tehosekoitin valmistaa terveellisiä herkkuja jäisistä jälkiruoista, pähkinävoista ja vihersmoothieista maustesekoituksiin, mantelimaitoon ja kuumiin keittoihin – alusta lähtien.

Kolmen hevosvoiman eli 2200 watin moottori, 6 ProKinetix-terää ja kehittynyt sekoituskulho hienontavat valmistajan mukaan kaikki raaka-aineet. Toisin kuin perinteinen blenderiterä, joka pyörittää aineksia ylöspäin sivuille, The Boss työntää ainekset ensin alas, mistä ne imeytyvät kohti teriä. Siksi aineksia ei tarvitse painaa alaspäin käsin.

Lisäksi valmistaja lupaa, että The Boss hienontaa partikkelit jopa 50 prosenttia pienemmiksi kuin perinteinen tehosekoitin. Hieno rakenne saa aikaan pehmeän suuntuntuman, joka erottuu edukseen esimerkiksi vihersmootiheissa.

Vihersmoothie, jota ei tarvitse pureskella

Vihersmoothiet ja erityisesti pinaatin sekä viherkaalin tyyppiset ainekset ovat pitkään olleet haasteellisia perinteiselle blendereille. Sage The Boss -tehosekoittimen ainutlaatuinen Green Smoothie -ohjelma on kehitetty runsaasti lehtivihanneksia sisältäville smoothieille. Sen avulla voi vaivatta valmistaa kermamaisia vihersmoothieita, josta vitamiinit ja ravintoaineet imeytyvät tavallista paremmin.

Viisi valmista ohjelmaa

The Boss hallitsee 5 erilaista valmisreseptiä, jotka valitaan yhdellä painalluksella. Niiden nimet ovat Pulse Ice Crush, Smoothie, Green Smoothie, Frozen Dessert ja Soup. Nopeusasetuksia on 12 kappaletta.

Sekoitinkulho on valmistettu bpa-vapaasta polykarbonaatista. Se kestää iskuja erinomaisesti sekä kylmässä että korkeissa lämpötiloissa. ’Easy Clean’-puhdistusohjelman ansiosta The Boss on lähestulkoon itsepuhdistuva.

Sage The Boss -tehosekoitin maksa noin 550 euroa, ja sen on kehittänyt Michelin-palkittu kokki Heston Blumenthal. Maahantuoja on Witt A/S.