Wilfa Gaufres ja Hearts23 juhlistavat kansainvälistä vohvelipäivää

Sunnuntai 25. maaliskuuta on kansainvälinen vohvelipäivä. Sitä voi juhlia herkullisilla vohveleilla, jotka valmistuvat helposti Wilfan uusilla vohveliraudoilla.

Wilfa Gaufres on kauan odotettu belgialainen vohvelirauta. Sillä voi paistaa samanaikaisesti kaksi maukasta belgialaista vohvelia. Tarttumattomat kaksoispinnoitetut paistopinnat takaavat tasaisen paistotuloksen, ja termostaatin avulla pystyy valitsemaan mieluisan paistoasteen. Pienikokoinen Wilfa Gaufres mahtuu pieneen tilaan ja maksaa noin 60 euroa.

Wilfa Hearts23 uutuusvohvelirauta tarjoaa taivaallisen hyviä vohvelisydämiä. Sen jokainen yksityiskohta on harkittu, ja vohvelit paistuvat valmistajan mukaan täydellisen kullanruskeiksi ja herkullisiksi jokaisella kerralla.

Tehokas lämpöelementti, paksut paistolevyt ja edistyksellinen rakenne sekä paistolevyjen kuviointi huolehtivat lämmön tasaisesta jakautumisesta, vohvelin tasaisesta paksuudesta ja erinomaisesta paistotuloksesta.

Mukana toimitettavalla annostelukauhalla saa juuri oikean määrän taikinaa levyille siististi. Vohveliraudassa on ilmareiät, jotka päästävät kostean höyryn ulos, jolloin vohvelit paistuvat rapeiksi.

Noin 130 euroa maksava Wilfa Hearts23 voidaan säilyttää pystyasennossa, jolloin se vie vain vähän kaappitilaa.

Vohvelikakku
3-4 vohvelia:
6 luomukananmunaa
2 dl kookosmaitoa
5 rkl kookosöljyä
5 rkl kotimaista luomuhunajaa
1 dl kookosjauhoja
1 dl raakakaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta

Väliin & Pinnalle:
Kookoskermavaahtoa
Marjoja
Banaania
Rouhittua raakasuklaata

Valmista ensin väliin ja pinnalle tuleva kookoskermavaahto. Kaavi jääkaappikylmistä kookosmaitotölkeistä paksu valkoinen aines kulhoon ja lisää vanilja ja hunaja. Vatkaa kuohkeaksi. Siirrä jääkaappiin odottamaan ja valmista vohvelit.

Lämmitä vohvelirauta lämpöasetuksella 6. Vatkaa kananmunat, kookosmaito, kookosöljy ja hunaja vaahdoksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Kaada munaseos kuivien ainesten sekaan ja sekoita varovaisesti sekaisin. Sivele vohvelipannun pinnoille kookosöljyä. Täytä pannu ja kypsennä laitteen ohjeiden mukaan, noin 2 minuuttia. Nosta vohveli lautaselle. Paista loppu taikina samoin.

Kun kaikki vohvelit on paistettu, kasaa kakku lisäämällä vohvelikerrosten väliin kookoskermavaahtoa ja banaania. Lisää pinnalle kookoskermavaahtoa ja marjoja ja raastettua raakasuklaata.