Witt E-bikes ei näytä sähköpyörältä, mutta voimaa riittää

Sähköavusteiset polkupyörät ovat tähän saakka kiinnostaneet lähinnä varttunutta sukupolvea. Pian myös nuoret, lapsiperheet, urheilijat, opiskelijat ja liikemiehet kulkevat vauhdikkaasti sähköpyörillä.

Ihmiset, joiden työmatka on 20-25 kilometriä, pitävät yhä useammin sähköpyörää parempana vaihtoehtona kuin kakkosautoa. Itse asiassa sähköpyörän suurin vääntömomentti on joissakin uusissa Witt-malleissa samaa luokkaa kuin pienessä autossa.

Witt E-bikes -sähköpyörien ulkonäöstä on vaikea päätellä, että kyseessä on sähköavusteinen polkupyörä. Ne on valmistajan mukaa tehty vaativalle pyöräilijälle, joka arvostaa kaunista muotoilua ja korkeaa laatua.

Keskimoottori jakaa painon ja tasapainon ihanteellisesti, ja kun akku on integroitu runkoon. Näin saavutetaan yhtä aikaa sekä kaunis muoto että tinkimätön suorituskyky.

Moni on löytänyt pyöräilyn ilon uudelleen juuri sähköpyörän avulla. Samalla siitä on tullut toimiva vaihtoehto kakkosautolle.

Sähköpyöräilijä liikkuu terveellisesti raittiissa ilmassa, mutta samalla sen verran vaivattomasti, ettei hikoilu haittaa. Eikä parkkipaikan löytämisestä ei tarvitse huolehtia edes kaupungin ruuhkaisessa keskustassa.

Witt E-bikes sähköpyörät lanseerataan muutaman kuukauden kuluessa. Lisätietoja löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.