Maukasta ja vahvaa kahvia Wilfan uudella perkolaattorikeittimellä

Kahvinvalmistusta kotona helpottaa Wilfan uusi perkolaattori. Perkolaattorikahvinkeitin saattaa olla nuorimmalle sukupolvelle uusi juttu, mutta tälle perinteiselle kahvinvalmistuslaitteelle on edelleen tarvetta. Wilfa vastaa kysyntään kuuden ja kahdentoista kupin perkolaattoreilla.

Arki- tai loma-aamuja piristää perkolaattorilla tehty aromikas kahvi. Tällä perinteisellä kahvinvalmistusmenetelmällä valmistettu kahvi sopii niin nokipannukahvin nimeen vannoville kuin vaihtelua arkeen kaipaaville kahvinystäville.

Monelle se aito oikea kahvi tarkoittaa perinteisiä pannukahveja. Perkolaattorikeitin tuo vaihtelua vaikkapa pressopannulle tai kahvinkeittimellä valmistettavaan suodatinkahviin. Wilfan perkolaattorilla valmistettu kahvi on vahvaa, aromikasta ja kuumaa.

Perkolaattorin toimintaperiaate

Perkolaattorikeittimessä kahvi suodatetaan metallisen kestosuodattimen läpi, jolloin kaikki kahvissa oleva rasva päätyy suoraan valmiiseen kahviin, eikä jää suodattimeen. Näin kahvista saadaan vahvan ja täyteläisen makuista.

Toimintaperiaatteen mukaisesti keitin kierrättää kuumaa vettä keittimessä useaan kertaan. Vesi nousee ylös pohjasta nousevaa putkea pitkin ja leviää suodattimessa olevan kahvin päälle.

Perkolaattorikeittimessä tulisi käyttää hieman karkeammaksi jauhettua kahvia, kuten esimerkiksi pannujauhettua kahvia.

 

Kuuden kupin keitin maksaa noin 79 euroa ja kahdentoista kupin keitin noin 99 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.