LG Smart TWINWash tarjoaa kolme laitetta yhdessä paketissa

LG TWINWash yhdistää ison ja pienemmän TWINWash Mini-pyykinpesukoneen. Isompi pesukone on tarkoitettu suurempien pyykkimäärien pesuun ja pienempi Mini on täydellinen pienemmälle pyykkimäärälle tai aroille tekstiileille, jotka vaativat erikoisohjelmia. Iso pesukone on kuivaava pesukone, joten tarjolla on kolme laitetta samassa paketissa.

 

Moni meistä on joskus heittänyt vaalean vaatteen tummien pyykkien sekaan vain koska ei ole ollut aikaa tai mahdollisuutta pestä kahta koneellista samaan aikaan. Usein juuri se lempineule on jäänyt pyykkikorin pohjalle odottamaan samanlaista pyykkiä, jotta puolikas kone tulisi täyteen.

LG TWINWash ja TWINWash Mini ovat kätevä ratkaisu, kun haluat pestä kaksi erillistä koneellista pyykkiä samaan aikaan. Pyykit voi erotella värin, materiaalin tai lämpötilan mukaan ja pestä samaan aikaan. Koska isompi kone on lisäksi kuivaava pesukone, pyykkiä ei tarvitse edes ripustaa kuivumaan, kun ohjelma on päättynyt.

Pese vähemmän, höyrytä enemmän

Isomman koneen TrueSteam-toiminto raikastaa vaatteet nopeasti ja helposti höyryn avulla. Toiminto on kätevä varsinkin silloin, kun vaatteet eivät ole vielä erityisen likaisia. Sen avulla voi raikastaa esimerkiksi päivän päällä olleet paidat, jakut ja farkut. Höyry suoristaa rypyt ja poistaa hajut, eikä vaatteita tarvitse silittää erikseen. Tämä ei vain säästä aikaa, vaan auttaa vaatteita kestämään pidempään. TrueSteam on myös ympäristölle parempi valinta, sillä pesuohjelma käyttää vähemmän vettä, eikä sen yhteydessä tarvitse käyttää huuhteluainetta. Höyry on 100-prosenttisesti vettä ja siten hellävarainen myös ihollesi.

TrueSteam poistaa allergeenit

Pöly ja ulkoa kulkeutuva siitepöly kantautuvat helposti sisälle ja voivat aiheuttaa allergisia oireita. TrueSteamTM-toiminto höyryttää tekstiilit, mikä poistaa jopa 99,9 prosenttia allergeeneistä. Se on täydellinen ratkaisu allergiakoteihin sekä herkille materiaaleille, kuten lasten peitoille ja pehmoleluille.

LG TWINWash -pesukone hinnat alkavat yhdessä TWINWash Mini -koneen kanssa noin 2000 eurosta mallista riippuen.