Witt – Oikea suodatin liesituulettimeesi

Jos liesituulettimessa ei ole poistoa ulos, hiilisuodatin huolehtii ilmankierrosta ja puhdistuksesta keittiössä ruoanlaiton aikana. Mutta tiesitkö, miten suuri merkitys suodattimen valinnalla on sisäilmalle, ympäristölle ja kukkarollesi?

Oleskelemme sisätiloissa 80-90 prosenttia ajastamme, ja keittiö on yksi suosikkipaikoistamme. Muutamassa vuosikymmenessä on allergioista kärsivien suomalaisten määrä kasvanut huomattavasti.

Nykyään joka neljäs suomalainen aikuinen kärsii astmasta tai allergiasta ja kouluikäisistä peräti 40 prosenttia on herkistynyt ilman allergeeneille. Sisäilman merkitys on suuri. Keittiössä, jossa syntyy lämpöä, savua ja erityisesti kosteutta, menestyvät pahimmat allergioiden aiheuttajat kuten pölypunkit, homeet ja muut mikro-organismit.

Puhdistaa ilman äärimmäisen tehokkaasti

Witt tuo markkinoille liesituulettimiin sopivan suodattimen, jonka luvataan puhdistavan keittiön ilmaa paljon tehokkaammin kuin tavalliset hiilisuodattimet. Kaikki ilmassa olevat hiukkaset, siitepöly, bakteerit, mikro-organismit, savut ja hajut poistetaan 99-prosenttisesti. Prosessissa ei käytetä mitään kemikaaleja. Suodatin on helppo asentaa ja se sopii kaikkiin liesituulettimiin, joissa poiston halkaisija on 150 mm.

Suodatinta ei tarvitse koskaan vaihtaa

Tavallinen hiilisuodatin on vaihdettava säännöllisesti noin kahdesta neljään kertaa vuodessa, jotta se toimii hyvin. Wittin plasmasuodattimesta luvataan pysyvää ratkaisua, eikä sitä tarvitse koskaan huoltaa eikä vaihtaa.

Suodatinta käytetään nykyään jo monissa ammattikeittiöissä. Nyt sen saa myös kodin liesituulettimeen. Tuloksena on parempi sisäilma ja terveellisempi ympäristö. Pitkällä aikavälillä säästyy myös rahaa.

Witt-plasmasuodattimen voi asentaa sekä uusiin että jo käytössä oleviin liesituulettimiin. Suositushinta on noin 560 euroa.

Lisätietoa ja lähimmät myyntipisteet löytää tästä.