Uusi LG UltraGear on pelinäyttöjen aatelia

LG Electronics osoittaa osaamistaan peliteknologiassa esittelemällä uudet UltraGear-näytöt IFA-messuilla Berliinissä. Ultraleveiden näyttöjen sivusuhde on 21:9, ja niiden suuri virkistystaajuus auttaa pelaajaa huippusuorituksiin.

LG UltraGear 34GK950G -lippulaivamalli tarjoaa sarjan tehokkaimmat ominaisuudet. Kuva on Nano IPS -tekniikan ansiosta erinomainen, ja se kattaa 98 prosenttia dci-p3-väriavaruudesta sekä yli 135 prosenttia srgb-väriavaruudesta. Nvidia G-Sync ja Adaptive Sync -tekniikoiden ansiosta liike etenee sulavasti eikä kuva repeile tai pätki. Suuren 120 hertsin virkistystaajuus (ylikellotettu) auttaa toistamaan objektit tarkasti

Elokuvamainen pelikokemus

Vuoden 2018 Red Dot Design -palkinnon saaneen 34 tuuman näytön qhd-resoluutio (3440 x 1440) sekä 21:9-laajakuvasuhde tuovat pelaamiseen elokuvallisen ulottuvuuden ja antavat pelaajille uuden näkökulman lempipeleihinsä.

LG:n 34GK950G -laajakuvanäytöstä erottaa myös kuvan laidassa olevia yksityiskohtia, jotka saattaisivat muuten jäädä huomiotta. Useiden näyttöjen yhdistäminen onnistuu sekin helposti erittäin ohuiden reunojen ansiosta. Pelaajat voivat lisäksi valita mieleisensä kuudesta eri  Sphere Lighting -tunnelmavalaistuksesta.

LG UltraGear -näyttöjen hinnat ja tuloajat ilmoitetaan myöhemmin.