DéLonghi Argento Flora -aamiaissarja on saanut inspiraationsa luonnosta

DéLonghi Argento Flora -aamiaissarja lainaa värinsä ja muotonsa luonnon loisteliaista kukista ja kasveista. Vedenkeittimen ja leivänpaahtimen kauniin mattapinnan väriksi voi valita sinisen, jasmiinin tai piparmintun vihreän. Kaarevat muodot tuovat keittiöön tuulahduksen italialaista tyyliä.

Argento Flora -leivänpaahtimen mattapintaa täydentävät kromilla viimeistellyt näppäimet ja neonvalaistut merkkivalot. Säädettävän paahtoasteen ansiosta leivät voi paahtaa juuri omaan makuun sopiviksi. Elektronisista toiminnoista löytää myös sulatuksen, uudelleenlämmityksen ja peruutuksen.

Irrotettava murukaukalo on helppo puhdistaa, ja korkeammalle nouseva leipähissi tuo lämpimät leivät kätevästi tarjolle. Paahtimen mukana tulee sämpylä- ja leipäteline. Argento Flora CT021 maksaa noin 110 euroa, ja sen teho on 800 wattia.

Argento Flora -vedenkeittimellä kiehuttaa kerralla 1,7 litraa vettä. Keitin kääntyy jalustassaan 360 astetta, ja johdottoman kannun nostaa helposti pöytään. Turvajärjestelmä on kolminkertainen: keitin sammuu veden alkaessa kiehumaan, kun kannu nostetaan irti jalustastaan tai kun keittimessä on liian vähän vettä. Irrotettavan kalkinsuodattimen voi pestä. Keittimen yksityiskohdat on viimeistelty kromilla. Teho on 2000 wattia. Argento Flora KBX2016 -vedenkeitin maksaa noin 109 euroa.

DéLonghi Argento Flora -aamiaissarjan värit ovat saaneet vaikutteensa luonnosta. Kauniin sinisenä hohtavan agaven mukaan nimensä saanut Agave Blue tuo harmonista tyyliä keittiöön. Vaalean jasmiinin eleganssiin kuuluvat upeat tähdenmuotoiset kukat ja makea huumaava tuoksu. Mattapintainen vaalea Jasmine Beige tuo luonnollisen puhdasta tunnelmaa keittiöön. Runsas ja raikas piparmintun vihreä, eli Peppermint Green, luo rauhoittavan tunnelman ja antaa luonnetta keittiöön.

DéLonghi Argento Flora -aamiaissarja on tulossa myyntiin lokakuun aikana Stockmann-tavarataloihin ja Stockmann-verkkokauppaan. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy.