Älykäs robotti-imuri iRobot Roomba i7+ tuntee kotisi ja tyhjentää oman pölysäiliönsä

iRobot Roomba i7+ -robotti-imurin mukana tulee ulkoinen Clean Base -pölysäiliö, johon se tyhjentää oman säiliönsä siivouksen päätyttyä. Ulkoiseen säiliöön mahtuu jopa 30 imurin pölysäiliöllistä, joten siivouksen voi jättää robotin tehtäväksi useiksi viikoiksi kerrallaan.

Imprint-älykartoituksen avulla iRobot Roomba i7+ oppii muistamaan useita kerroksia tai koteja. Kun huoneille tai kodeille antaa nimet, siivouksen voi määritellä tarkasti omien tarpeiden mukaan. Imurille annetaan sen jälkeen käskyjä joko Alexa-puheohjauksella tai mobiililaitteeseen ladatulla iRobot Home -sovelluksella.

Voit esimerkiksi sanoa englanniksi: ”Alexa, pyydä Roombaa siivoamaan keittiöni”, minkä jälkeen Roomba i7+ löytää kyseisen huoneen ja aloittaa imuroinnin. Kun imuri on saanut siivouksen valmiiksi, se ajaa takaisin latausasemalle ja se tyhjentää oman pölysäiliönsä automaattisesti ulkoiseen Clean Base -säiliöön.

Clean Base toimii sekä latausasemana että ulkoisena pölysäiliönä. Koska pöly ja lika päätyvät suljettuun pussiin, ne eivät tunkeudu takaisin huoneisiin. Pussin täyttymisestä lähetetään viesti iRobot Home -sovellukseen. Pussi on helppo poistaa ja korvata uudella.

Siivousapua useampaan kotiin

Imprint-älykartoituksen ansiosta iRobot Roomba i7+ osaa siivota kotona vai valitut huoneet. Myös siivouksen ajankohdan voi valita vapaasti.

Robotti oppii tuntemaan jokaisen huoneen ja pystyy pitämään muistissaan 10 kerrosta tai kotia. Oman kodin lisäksi sillä voi siivota kesämökin, vanhempien sekä appivanhempien talot ja niin edelleen.

iRobot tietää tarkalleen, missä se on ja hoitaa siivouksen tavoitteiden mukaisesti. Patentoitu iAdapt 3.0 -navigaatio perustuu vSLAM -teknologiaan ja auttaa Roomba i7+ -robottia niin, että se pystyy suunnistamaan helposti ja tyylikkäästi koko kodissa, koska robotti tietää, mistä se on jo imuroinut ja mistä on vielä imuroimatta. Roomba i7+ sopeutuu jatkuvasti kodissa tapahtuviin muutoksiin ja keksii nopeasti parhaan tavan hoitaa siivous.

Tehokas ja suorituskykyinen

iRobot Roomba i7+ on varustettu kahdella eri pinnoille sopivalla kumiharjalla. Harjat toimivat tehokkaasti yhdessä siivoten perusteellisesti kaikki lattiapinnat. Toinen kumiharja irrottaa lian ja toinen nostaa sen pölysäiliöön.

Robotti-imurit Roomba i7+ ja Roomba e5 säätävät automaattisesti puhdistuspään korkeuden ollakseen suorassa kosketuksessa lattiaan. Toisin kuin tavalliset harjat, jotka saattavat taipua ja olla siten tehottomia, eri pinnoille sopivat kumiharjat ovat joustavia ja hoitavat pois kaiken pienistä hiukkasista, pölystä, liasta hiuksiin ja karvoihin.

Koska imurin profiili on matala, se osaa siivota ongelmitta huonekalujen ympäriltä ja pitkin reunalistoja. Roomba i7+ ja Roomba e5 -imureissa on tehokas suodatin, joka kerää jopa 99 prosenttia siitepölyn, homeen, pölypunkkien ja lemmikkien karvojen allergeeneista.

Patentoidun Dirt Detect -tekniikan avulla Roomba i7+ ja Roomba e5 etsivät aina paikkoja, jotka vaativat erityisen perusteellista puhdistusta. Anturit havaitsevat hyvin likaiset paikat, joihin robotit kiinnittävät erityistä huomiota. Kun Roomba i7+ on lopettanut siivouksen, se lähettää iRobot Home -sovellukseen Clean Map -raportin, joka kertoo, miten imurointi on hoidettu.

iRobot Roomba i7+
Hintaluokka 1 400 euroa
Myynnissä vuoden 2019 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana
Maahantuoja Witt Finland