Kaunis Kenwood Mesmerine on keittiön jalokivi

Kenwood Mesmerine -aamiaissarja vetää puoleensa jännittävällä muotoilullaan ja hohtavilla väreillään. Kaunis pinta on samalla miellyttävä koskettaa. Teräsrunkoiset laitteet on viimeistelty kromisin yksityiskohdin.

Kenwood Mesmerine -vedenkeittimellä (140 €) kuumentaa kerralla enintään1,6 litraa vettä. Kaatonokka on muotoiltu fiksusti, joten kaataminen on helppoa. Keittimen kannen voi irrottaa kokonaan, mikä helpottaa puhdistamista. Myös kalkinsuodatin on irrotettava ja pestävä. Selkeässä vedentason näytössä on mitta-asteikko.

Kenwood Mesmerine -leivänpaahtimella (170 €) paahtaa kerralla kaksi viipaletta leipää tai lämmittää croissantin mukana tulevalla sämpylätelineellä. Sulatuksen, lämmityksen ja keskeytyksen lisäksi laitteessa on säädettävä paahtoaste. Valaistut toimintonäppäimet ja korkeammalle nouseva leipähissi lisäävät käyttömukavuutta. Irrotettava murukaukalo helpottaa puhdistamista.

Mesmerine-sarja on saatavilla neljässä sävyssä: merellisen sininen, musta, syvänpunainen ja puhtaanvalkoinen. Tuotetta myy Stockmann. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy.