LG:n uudet soundbar-kaiuttimet palkitaan CES 2019 -messuilla

LG SL10YG ja SL9YG -soundbarit saivat kaksi CES Innovation Award -palkintoa, ja SL9 palkittiin halutulla Best of Innovation -tittelillä. Vuoden 2019 monipuolisimmat soundbar-mallit SL10, SL9 ja SL8 on kehitetty yhdessä englantilaisen Meridian Audion kanssa, ja ne toistavat sekä Dolby Atmos- että dts:x-tilaääntä.

Meridian Audiolla on 25 vuoden kokemus digitaalisesta signaalinkäsittelystä, ja yhtiön Bass & Space -teknologia tuo soundbar-kaiuttimiin yhtenäisen äänikuvan ja vakuuttavan bassotoiston. LG:n uusissa soundbareissa sovelletaan myös Image Elevation -teknologiaa, joka elävöittää toistoa entisestään. Parasta surround-vaikutelmaa tavoiteltaessa soundbareja voi vielä täydentää LG:n langattomilla takakaiuttimilla.

Tottelee puhetta

Kaikki LG:n uudet soundbarit tukevat puheentunnistusta sisäänrakennetun Google Assistantin avulla. Yhteensopivuus älykkäiden Google Assistant -tuotteiden kanssa mahdollistaa kaikkien järjestelmään kytkettyjen laitteiden ääniohjauksen koko kodissa.

LG:n vuoden 2019 soundbarit on muotoiltu minimalistisen tyylikkäästi. Ne ovat vain 57 mm:n syvyisiä ja sopivat täydellisesti LG:n seuraavan sukupolven oled-televisioiden alle. LG SL9 voidaan asentaa myös suoraan seinään, jolloin integroitu gyroskooppi mittaa soundbarin asennon äänen optimaalista säätöä varten.

LG:n vuoden 2019 soundbar-kaiuttimien hinnat ja tuloajat ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoja LG:n tuotteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.