Langaton levysoitin Sony PS-LX310BT toimii bluetooth-yhteydellä

Sony PS-LX310BT välittää vinyylin lämpimän soinnin mihin tahansa langattomaan kaiuttimeen, soundbariin tai kuulokkeisiin. Johdoton kytkentä onnistuu helposti painamalla soittimen bluetooth-näppäintä. Automaattinen toistotoiminto saa musiikin kuulumaan viimeisestä pariksi yhdistetystä laitteesta.

Sony PS-LX310BT voidaan liittää myös perinteisiin äänentoistolaitteisiin kaapelin avulla. Takaa löytää kytkimen, jolla lähtötason asettuu sopivaksi joko vahvistimen levysoitinliitäntää tai linjatuloa varten. Linjatasoisia laitteita varten on sisäänrakennettu riaa-esivahvistin.

Alumiinista valettu levylautanen ja suora äänivarsi antavat hyvät lähtökohdat nautittavalle äänentoistolle. Paksu ja tukeva pölykansi pysäyttää ulkoisten värähtelyjen etenemisen.

Sony PS-LX310BT -levysoitinta odotetaan kauppoihin huhtikuussa. Hinnan arvioidaan asettuvan 200 euron tietämiin.