Kääntyvä kamera ja muita innovaatioita Samsung Galaxy A -puhelimiin

Vuoden 2019 Galaxy A -mallit tuovat uudet innovaatiot ja monet lippulaivamallien ominaisuudet yhä useampien saataville. Galaxy A -sarjan koostuu viidestä puhelimesta, joista jokainen löytää omaan elämäntyyliin, tarpeisiin ja budjettiin sopivan älypuhelimen.

Useat ominaisuudet, kuten pikalataus ja Dolby Atmos -äänentoisto, ovat yhteisiä kaikille A-malleille. Samsungin palkitun Infinity Super Amoled -näytön taas löytää kaikista puhelimista A40:stä alkaen.

– Uudet Galaxy A -puhelimet ovat täynnä viimeisintä teknologiaa ja innovaatiota yhdistettynä omintakeiseen muotoiluun. Keskihintaluokka kehittyy vauhdilla, ja asiakkaat painottavat kovasti saatavilla olevia ominaisuuksia. Olemmekin Samsungilla ylpeitä voidessamme tarjota kyvykkäitä näyttöjä, kamerateknologiaa ja akunkestoa parhaalla hinnan ja laadun suhteella, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Vastatakseen eurooppalaisten asiakkaiden erityistarpeisiin, Samsung kehitti mallit A20e ja A40. Ne perustuvat samaan teknologiaan kuin muut A-sarjalaiset, mutta näytöt ovat pienempiä. Näin A20e ja A40 sopivat Euroopassa nousevaan kompaktien puhelinten trendiin.

Galaxy A80 ja kääntyvä kamera

Samsung Galaxy A80:n kääntyvä kamera avaa uusia mahdollisuuksia valo- ja videokuvaukseen. Se liukuu ylös näytön takaa ja ottaa hyvälaatuisia kuvia molempiin suuntiin, joten selfiet näyttävät nyt teknisesti yhtä hyviltä kuin muutkin kuvat.

Puhelimessa on 48 megapikselin pääkamera, jonka valovoima on f/2,0. Sitä täydentävät 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä syvyyskamera, jolla henkilökuviin saa pehmeän taustan.

Galaxy A80 sisältää 6,7-tuuman fhd+ Super Amoled -näytön, superpikalatauksella toimivan 3700 mAh:n akun sekä näytönalaisen sormenjälkilukijan. Puhelin maksaa noin 680 euroa, ja sen myynti alkaa 3. kesäkuuta. Väriksi voi valita hopean, kullan ja mustan.

Galaxy A70:ssä on riittoisa akku

Samsung Galaxy A70:n superpikaladattava 4500 mAh:n akku mahdollistaa pitkät käyttöajat. Kolmoiskameran avulla saa persoonallisia kuvia. Selfie-kamera vie äärimmäisen pienen tilan näytöltä ja on lähes näkymätön.

Samsung Galaxy A70:ssä on 6,7-tuumainen fhd+ Super Amoled-näyttö, 32 megapikselin etukamera, takana 32 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin syvyyskamera ja 8 megapikselin ultralaajakulma sekä näytönalainen sormenjälkilukija. Puhelin maksaa noin 430 euroa, ja sen myynti alkaa toukokuussa.

Galaxy A50 – näe enemmän pienemmässä koossa

Vaikka Galaxy A50 on vain 7,7 millimetriä paksu, siinä on kookas akku, ja Super Amoled -näyttö peittää 91,6 prosenttia etualasta. Laadukas 25 megapikselin pääkamera yhdistettynä 5 megapikselin syvyyskameraan ja 123 asteen ultralaajakulmakameraan avaa mahdollisuuksia luovuudelle.

Samsung Galaxy A50:ssä on 6,4-tuumainen fhd+ Super Amoled -näyttö, 25 megapikselin etukamera, takana 25 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin syvyyskamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 4000 mAh:n akku ja näytönalainen sormenjälkilukija. Puhelin maksaa noin 380 euroa, ja se on jo myynnissä Suomessa.

Galaxy A40 – reilusti näyttöä

Samsung Galaxy A40 on yksinkertaisesti muotoiltu, ja siinä on merkittävä määrä näyttöpinta-alaa. Kamarayksikkö muodostuu 16 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin laajakulmakamerasta ja 25 megapikselin selfie-kamerasta.

Galaxy A40 on sormenjälkitunnistimella suojattu ja 5,9-tuuman fhd+ Super Amoled -näytöllä ja 3100 mAh:n akulla varustettu kompakti puhelin. Se maksaa noin 250 euroa ja on jo myynnissä Suomessa.

Galaxy A20e – mitä todella tarvitset

Samsung Galaxy A20e on tyylikäs ja luotettava älypuhelin, josta löytää tärkeimmät ominaisuudet. Kestävässä A20e:ssä on 13 megapikselin pääkamera ja 5 megapikselin laajakulmakamera sekä 8 megapikselin selfie-kamera. Hd+ tft -näyttö on 5,8-tuumainen ja akun kapasiteetti on 3000 mAh. Puhelin maksaa noin 200 euroa, ja sen myynti alkaa toukokuussa.

Samsung Galaxy A70, A50, A40 ja A20e tulevat saataville mustana, valkoisena, sinisenä ja korallinsävyisenä. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.