De´Longhi Icona Capitals tuo suurkaupunkien sykkeen aamiaispöytään

Italialaisen De´Longhin uusi metallirunkoinen Icona Capitals -aamiaissarja sisältää kahden viipaleen leivänpaahtimen ja vedenkeittimen. Väriksi voi valita hehkuvan keltaisen ja viileän metallinhohtoisen valkoisen. Materiaalit ja viimeistely ovat ensiluokkaisia.

Sarjan värit ovat saaneet innoituksensa kahdesta erilaisesta suurkaupungista. Keltainen New York Yellow tuo mieleen New Yorkin teattereiden ja vehreiden puistojen välissä puikkelehtivat taksit. Se tuo keittiöön ripauksen väriä, josta Iso Omena tunnetaan.

Valkoinen Sydney White tuo tuulahduksen monimuotoisen suurkaupungin rennosta sykkeestä, sen kuumuutta heijastavista rakennuksista ja valkeana hohtavasta rantaviivasta. Raikas Sydneyn valkoinen vie ajatukset kauas arjesta.

Icona Capitals -vedenkeitin on viimeistelty kiiltävällä pinnalla ja kromisilla yksityiskohdilla. Se kiehauttaa kerralla enintään 1,7 litraa vettä, ja kaunis johdoton kannu kelpaa nostaa jopa juhlapöytään. Keittimessä on kolminkertainen turvajärjestelmä: keitin sammuu veden alkaessa kiehumaan, kun kannu nostetaan irti jalustastaan tai kun keittimessä on liian vähän vettä. Selkeä vedentason näyttö lisää käyttömukavuutta ja irrotettava kalkinsuodatin on helppo pestä.

Icona Capitals -leivänpaahtimessa on kiiltävä pinta ja kromilla viimeistellyt näppäimet. Säädettävän paahtoasteen ansiota leivästä saa juuri omaan makuun sopivan. Muita käteviä toimintoja ovat sulatus, lämmitys, yhden puolen bagel-paahto ja keskeytys. Irrotettava ja helposti puhdistettava murukaukalo on käytännöllinen, ja leipähissin avulla lämpimät leivät saa kätevästi tarjolle. Mukaan tulee myös sämpylä- ja leipäteline.

Icona Capitals -sarjan vedenkeitin KBOC2001 ja leivänpaahdin CTOC2103 maksavat kumpikin noin sata euroa. Ne tulevat myyntiin Stockmann-tavarataloihin ja Stockmannin verkkokauppaan heinäkuussa. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy.