Langattomat Sony WH-XB900N -kuulokkeet hiljaisuuden ja tukevan basson ystäville

Sony WH-XB900N -vastamelukuulokkeet hiljentävät tehokkaasti ympäristön ääniä esimerkiksi autossa, junassa tai lentokoneessa. Kuulokkeet ovat osa Sonyn Extra Bass -mallistoa, joten toisto on sovitettu bassonystävien makuun.

Vaikka vastamelutoiminto häivyttää ympäristön äänet tehokkaasti, kuulokkeita ei silti tarvitse riisua korvilta, kun haluaa jutella muiden kanssa. Keskusteluäänet saa kuuluviin koskettamalla oikeanpuoleista kuulokekuppia. Kosketusohjauksen avulla voi myös toistaa ja pysäyttää kappaleet, palata niihin, ohittaa ne sekä säätää äänenvoimakkuutta.

Kuulokkeet tukevat Google Assistant, Amazon Alexa -palveluita sekä puhelimen ääniavustajia, kuten Siriä. Puhekomennot saa perille koskettamalla ääniohjauspainiketta ja pyytämällä valittua avustajaa soittamaan haluttua musiikkia. Google Assistant ja Amazon Alexa eivät vielä toimi suomen kielellä.

Hiljainen lentomatka

Vastamelusta on hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, vaikka kuulokkeilla ei edes toistaisi musiikkia. Näin esimerkiksi lentomatkalla voi nauttia pelkästä hiljaisuudesta.

Sony WH-XB900N -kuulokkeiden akku toistaa musiikkia langattomasti peräti 30 tuntia vastamelu kytkettynä. Kuuntelua voi siis jatkaa vaikka Helsingistä Los Angelesiin ja takasin. Kymmenen minuutin pikalataus riittää tunnin kuunteluun.

Kuulokkeet tulevat kauppoihin heinäkuussa noin 200 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan tai sinisen. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.