Siemens EQ.500 on täysin automatisoitu espressokeitin erikoiskahvien ystäville

Maistuisiko espresso, café crème, flat white tai cappuccino? Siemens EQ.500 valmistaa sen yhdellä napinpainalluksella. Innovatiivinen maidon vaahdotustekniikka, laitteeseen integroitu maitosäiliö sekä automaattinen höyrypuhdistus takaavat kahville aina täydellisen maitovaahdon.

Siemens EQ.500:n oneTouch DoubleCup -toiminto valmistaa kaksi kupillista haluttua kahvilaatua yhdellä napinpainalluksella. Toiminto on käytössä myös maitojuomia valmistettaessa, ja laitteeseen integroitu maitosäilö auttaa tuottamaan täydellistä maitovaahtoa.

Jotta espresson aromit pääsevät kunnolla esiin, valmistuslämpötilan on oltava oikea. Täydellisen espresson oikea suodatuslämpötila on 90–95 °C. Jos lämpötila on liian alhainen, vain osa aromeista vapautuu kahviin. Liian korkeassa lämpötilassa valmistettu kahvi voi maistua palaneelta. Siksi EQ-kahviautomaateissa on ainutlaatuinen sensoFlow System, joka kuumentaa veden aina oikeaan lämpötilaan valmistuksen aikana.

Kaikki alkaa puhtaudesta

Täysin automaattinen autoMilk Clean -höyrytys jokaisen kupillisen jälkeen pitää maitojärjestelmän puhtaana. Jotta kahvin valmistukseen olisi aina tarjolla raikasta vettä, singlePortion Cleaning huolehtii kaikkien putkien helposta ja hygieenisestä puhdistuksesta – jokaisen kupillisen jälkeen.

Kolmas tärkeä toiminto on calc’nClean. Se hoitaa kalkinpoiston ja puhdistuksen samanaikaisesti. Huolto-ohjelma takaa paitsi optimaalisen puhdistuksen myös pidemmän nautinnon tuotteen käyttöiän lisääntyessä.

Laitteen sisäosan hygieenistä puhdistamista varten kahviautomaatin suodatinyksikön voi helposti poistaa, puhdistaa ja asettaa takaisin paikoilleen.

Helposti hyvää

Siemens EQ.500 loistaa myös helppokäyttöisyydellään. Säädettävä kahvisuutin mukautuu kaiken korkuisille kupeille ja laseille. Jopa 15 cm korkea latte macchiato -lasi sopii suuttimen alle ongelmitta.

Laitteen päältä valitaan ensin haluttu juoma, kuten espresso tai café crème, minkä jälkeen valitaan kahvin vahvuus. Värinäyttö sopii kahviautomaatin muotoiluun erityisen hyvin, mutta ennen kaikkea se helpottaa käyttöä interaktiivinen valikko-ohjauksen ja intuitiivisen käyttölogiikan avulla.

Siemens EQ.500 maksaa noin 1500 euroa. Lisätietoja löytää valmistaja suomenkielisitä kotisivuilta.