Uutta ilmettä keittiöön Samsungin Bespoke-kylmälaitteilla

Samsung lupaa käynnistää keittiöissä uuden aikakauden Bespoke-kylmälaitesarjan sekä Dual Cook Steam -höyryuunin avulla. Modulaarisista Bespoke-kylmälaitteista voi koota tyylinsä mukaisen keittiön niin yksi- kuin moniovisista laitteista sekä mieleisistään pintamateriaaleista ja väreistä.

– Euroopassa suositaan valmiiksi rakennettuja keittiökokonaisuuksia, ja sisustuksen halutaan tukevan perheensä omaa tyyliä. Odotamme innolla, miten Samsungin tuoreimmat innovaatiot ja huippulaadukkaat materiaalit täyttävät kodin yksilölliset tarpeet, kertoo Mathias Ekman, Samsung Nordicin kodinkoneliiketoiminnan johtaja.

Yksilöllinen keittiö helposti

Samsung Bespoke on kylmälaitteiden uusi luokka, joka mahdollistaa keittiön rakentamisen omalla tyylillä. Modulaarisen Bespoke-sarjan yksiköitä saa eri kokoluokissa yksiovisesta monioviseen.  Etupaneeliin on tarjolla kolme metalli- ja lasipintaa sekä useita värejä. Cotta Metal -materiaaliin saa värit Charcoal, White ja Mint. Suosittu Satin Glass tulee väreissä Gray, Navy, Coral ja Yellow. Glam Glass on puolestaan kiiltäväpintainen ja väriltään joko valkoinen tai vaaleanpunainen.

Integroitavia tuotteita

Samsung valmistelee uutta premium-luokan integroitavien keittiölaitteiden valikoimaa Eurooppaan ensi vuodelle. Sarjaan kuuluu uuni, liesituuletin, astianpesukone ja kylmälaitteita. Perinteinen ja samalla rohkea muotoilu yhdessä huippuluokan toimintojen kanssa herättää varmasti huomiota.

Sarjan ensimmäinen laite, Dual Cook Steam -uuni, julkistettiin IFA 2019 -messuilla. Sen moderni muotoilu, teksturoidut pinnat, uusi käyttöliittymä ja monikypsennysominaisuudet tuovat tyyliä ja joustavuutta keittiöön. Uuni voi kypsentää samanaikaisesti konvektion avulla yhdessä ja höyryn avulla toisella paistotilassa.

Bespoke-kylmälaitteisiin ja uusiin integroitaviin keittiölaitteisiin saa tyylikkään ja heijasteita ehkäisevän Satin Glass -pinnan, joka sulautuu mihin tahansa tilaan. Ilme on entistä näyttävämpi, jos Satin Glass -pinnoitettu Bespoke-jääkaappi ja jokin muu uusista integroitavista keittiölaitteista asennetaan vierekkäin.

Lisätietoja Samsung-tuotteista löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.