Sony α6600 on pieni ja monipuolinen järkkäri vaativalle kuvaajalle

Sony α6600 on aps-c-kokokoisella kennolla varustettujen Sony-järjestelmäkameroiden uusi huippumalli. Viimeisintä tekniikkaa edustava tarkennusjärjestelmä löytää ihmisten ja eläinten silmät ja lukkiutuu niihin nopeasti ja luotettavasti.

Sony-kamerat ovat kuluneen vuoden aikana saaneet tunnustusta erittäin nopeasta ja luotettavasta tarkennusautomatiikasta. Sen avulla liikkuvista kohteista saa teräviä kuvia, ja henkilökuvissa kamera tarkentuu täsmällisesti henkilön tai vaikka lemmikkieläimen silmiin.

Mahtavan tarkennusjärjestelmän lisäksi α6600 sisältää 24,2 megapikselin kennon ja tehokkaan suorittimen, jotka tuottavat valmistajan mukaan laadukkaita kuvia myös niukassa valossa.

Sarjakuvaus etenee 11 ruutua sekunnissa, ja kuvia saa myös äänettömän sulkimen avulla nopeudella 8 ruutua sekunnissa. Kennoa liikuttavan kuvanvakaimen tehoksi luvataan 5 valotusaskelta.

Akussa riittää puhtia

Sony α6600 erottuu edukseen myös isommista α7-järjestelmäkameroista lainatun tehokkaan akun voimin. Sen ansiosta melko pienikokoinen kamera tallentaa näytön kautta noin 810 otosta ja etsimen avulla kuvattaessa noin 720 kuvaa (cipa).

Vloggaajia ja videokuvaajia hemmotellaan eteenpäin kääntyvällä kosketusnäytöllä sekä mikrofoni- ja kuulokeliitännöillä. Videot tallennetaan 4k uhd -tarkkuudella kennon koko leveydeltä ilman pikselien yhdistelyä. Vaativa videokuvaaja arvostaa myös loivia S-Log3- ja S-Log2-profiileja sekä televisioiden kanssa yhteensopivaa hlg-laajasävykuvaa.

Sony α6600 tulee kauppoihin lokakuussa noin 1650 euron hintaan. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.