Witt Halo on yhtä aikaa sekä liesituuletin että tyylikäs valaisin

Witt Halo on valmistajan mukaan markkinoiden ensimmäinen kattoliesituuletin, joka toimii samalla valaisimena. Sen avulla saavutetaan täydellinen imutehon ja valon tasapaino.

Witt kertoo valmistavansa hyvin suunniteltuja, älykkäitä ja innovatiivisia liesituulettimia, joissa ei tingitä sen enempää muotoilusta kuin laadustakaan. Uusin aluevaltaus, nimeltään Halo, on integroidun kattoliesituulettimen ja valaisimen hybridi: tehokas kattotuuletin yhdistettynä kehään, jossa on led-valo eikä mitään näkyviä johtoja.

Valaisimeksi muotoillussa liesituulettisimessa ei ole mitään uutta, mutta valaisintuuletinta, joka samalla on täysin integroitu, ulos poistava kattotuuletin, ei ole ennen nähty. Itse imuri on katseilta piilossa, ja ilma poistuu erittäin tehokkaasti ja hyvin hiljaisesti.

Witt Halo on saatavana teräksisenä, mattamustana, kuparisena, messinkisenä ja valkoisena noin 2100 euron hintaan. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.