Sony Walkman täyttää 40 vuotta – ja sitä juhlistaa Android-pohjainen NW-ZX507

Sony Walkman NW-ZX507 perustuu Android-käyttöjärjestelmään. Se sisältää ominaisuuksia, joista ei osattu edes uneksia vuonna 1979. Menneistä ajoista muistuttaa kuitenkin näyttöön saatava, musiikin koodaustavan mukaan vaihtuva c-kasetin kuva.

Sony NW-ZX507 liitetään yhteensopiviin kuulokkeisiin balansoidun 4,4 mm:n liitännän kautta. Näin saavutetaan valmistajan mukaan paras mahdollinen äänentoisto korkean erottelun dsd- ja pcm-äänitiedostoille. Käytössä on myös tavallinen 3,5 mm:n kuulokeliitin.

Suoratoistopalveluiden musiikin saa kuuluviin wi-fi-yhteyden ja aptX hd -koodausta tukevan bluetooth 5.0:n kautta. Korkean erottelun musiikkitiedostoja ja samalla myös pakattua musiikkia voi tallentaa 64 gigatavun muistiin tai micro sd -muistikortille.

Yhdestä kappaleesta työstetyt tukevat alumiinikuoret kätkevät sisäänsä laadukkaita kondensaattoreita, kultaa sisältäviä juotoksia ja muita audiofiilien arvostamia ratkaisuja.

Sony Walkman NW-ZX507 maksaa noin tuhat euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.