Liebherr SmartDevice tämän päivän ja tulevaisuuden älykotiin

Älykkäät laitteet kehittyvät yhä pidemmälle ja tekevät elämästämme helpompaa. Liebherr varmistaa SmartDevice -laitteella ja siihen kuuluvalla sovelluksella, että heidän tuotteensa toimivat niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin älykodissa.

Liebherr SmartDevice mahdollistaa jääkaapin ja pakastimen asetusten hallinnan suoraan älypuhelimesta, ja mikäli kaapissa ilmenee vikaa tai sähkökatkos tai ovi on jäänyt auki, siitä lähetetään ilmoitus puhelimeen.

Amazon Alexa -yhteensopivien laitteiden avulla SmartDevice tottelee myös ääniohjausta, mikä mahdollistaa helpon ja nopean yhteyden myös silloin, kun käsillä on muita tehtäviä. Vuoden 2020 alussa puheohjaus onnistuu myös Google Assistant -tekniikalla.

Jos näin niin sitten…

IFTTT-tekniikan avulla arkea voi mukauttaa helposti omien toiveiden mukaiseksi. IFTTT tulee sanoista “If This Then That”, mikä tarkoittaa ”jos A, niin B”. IFTTT:tä voi käyttää suorittamaan tietty toimenpide toisen tapahtuman pohjalta automaattisesti.

Esimerkiksi ostoksilla ollessa jääkaappi tunnistaa sijaintisi ja aktivoi SuperCool-toiminnon automaattisesti varmistaen tuoreiden ruokien nopean jäähdytyksen. Näin kaappi valmistautuu vastaanottamaan uudet tuotteet, jotka ovat suositeltua lämpimämpiä.

Voit myös ajoittaa päivät ja ajankohdat, jolloin kaapin on muutettava asetuksiaan. Voit vaikkapa ajastaa valon himmenemään automaattisesti aina kello 21:00 tai kytkeä pulloajastimen Philips Hue -laitteeseen, joka vilkkuu, kun juomiesi lämpötila on sopivimmillaan. Mahdollisuuksia on paljon, ja niitä syntyy koko ajan lisää.

Liebherr SmartDevice sisältää esiohjelmoitujen ominaisuuksien lisäksi yksilöllisiä asetuksia, jotka sovittavat laitteen päiviesi ja tarpeidesi mukaan. SmartDevice on saatavana BluPerformance-kaappeihin, ja sen suomenkielinen versio valmistuu vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä.

Lisätietoja SmartDevice-tekniikasta löytää valmistajan saksankielisiltä kotisivuilta.