Smeg-kahvimylly jauhaa täydellistä kahvia jokaiseen makuun

Käytännöllinen Smeg-kahvimylly on tehty kaikille, jotka haluavat nauttia oikeasta kahvin mausta ja etsivät ammattimaista kahvimyllyä – tyylistä tinkimättä.

Pyöreät linjat, kromiset yksityiskohdat ja pastellivärit liittävät uuden kahvimyllyn pienten Smeg-kodinkoneiden sarjaan. Muita tyyliin sopivia ja kahviin liittyviä Smeg-laitteita ovat esimerkiksi espressokeitin ja suodatinkahvinkeitin.

Muotoon valettu alumiinirunko ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut jauhinosat varmistavat tasalaatuisen jauhatuksen. Kahvin herkulliset aromit säilyvät muuttumattomina.

Jopa 30 jauhatusastetta

Voit valita kahville sopivan jauhatuskarkeuden 30 eri jauhatusasteen väliltä, ja kyljessä oleva säätövipu on yksinkertainen ja kätevä. Toisesta säätimestä valitaan jauhettavan kahvin määrä, joko 1-2 kuppia suoraan espressokeittimen kahvaan tai 2-12 kuppia säiliöön.

Smeg-kahvimylly jauhaa täydelliset kahvit kaikille laitteille ja joka makuun: voit jauhaa kahvit espressokeittimille, mutteripannuille tai suodatinkahvinkeittimille.

Irrotettavat jauhinterät on helppo puhdistaa. Turvatoiminnon ansiosta laite ei käynnisty, mikäli kahvipapusäiliö on poissa paikoiltaan.

Nautitpa sitten aamuespresson tai iltapäivän helpot suodatinkahvit, Smeg-kahvimylly on täydellinen väline todelliselle kahvinystävälle. Esine, josta voit nauttia, mutta myös ylpeydellä esitellä ja pitää esillä!

Smeg-kahvimylly CGF01
Hintaluokka:
250 euroa
Värit: punainen, musta, vaaleansininen, mintunvihreä, valkoinen, kerma
Myynti: muun muassa Stockmann ja Carlson
Maahantuoja: Idelux Oy