Sony ZH8 toistaa 8k-tarkkuuden kuvaa 85 ja 75 tuuman tv-ruudulta

Uusien Sony ZH8 8k Full Array Led -televisioiden myötä Sony lupaa tarjota immersiivisen katselukokemuksen, laadukkaan kuvan ja äänen sekä erinomaiset käyttöominaisuudet yhdistettynä suureen 85 ja 75 tuuman näyttökokoon.

Sony X1 Ultimate -kuvaprosessorin ansiosta uutuusmalleissa on valmistajan mukaan selkeä ja tarkka kuva. Ensiluokkainen ääni on niin ikään keskeistä, ja uutuusmallien Sound-from-Picture Reality -ominaisuus välittää äänen siten, että se vaikuttaa tulevan suoraan ruudulta.

Uusissa malleissa on myös tuttu Netflix Calibrated Mode -kuvatila, joka toistaa Netflix-sisällöt niille tarkoitetulla laadulla.

Televisio mukautuu huoneeseen

Ambient Optimization -tekniikka optimoi kuvan- ja äänenlaadun missä tahansa tilassa. Se mukauttaa kuvan kirkkauden automaattisesti ympäristön valoon ja tunnistaa jopa huoneessa olevat esineet, kuten verhot ja huonekalut, jotka voivat imeä itseensä ääntä tai heijastaa sitä. Näin tv:n ääntä pystytään hienosäätämään automaattisesti huoneen akustiikan mukaan.

Televisiot toistavat Dolby Vision ja Dolby Atmos -tilaääntä. Ne on helppo yhdistää monenlaisten laitteiden ja järjestelmien kanssa, kuten älykaiuttimet, Apple AirPlay 2, HomeKit ja Amazon Alexa.

Sonyn uusien televisioiden Immersive Edge -muotoilu sisältää lähes huomaamattoman jalustan ruudun reunalla. Uusien ZH8-mallien mallien hinnat ja tuloajat ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.