Medisana on kehittänyt shiatsuhierontalaitteen, joka tuntuu siltä kuin oikeat kädet hieroisivat

Saksalainen Medisana on valmistanut laadukkaita ja luotettavia laitteita terveyden seuraamiseen ja hyvinvointiin jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Medisana-hierontalaitteilla voi lieventää jännitystä, parantaa verenkiertoa ja hieroa olon virkeäksi akupainannalla oman kodin rauhassa. Shiatsuhieroja NM 890 (160 €) on uusi malli, jonka luvataan toimivan tehokkaasti niska- ja hartiaseudulle, mutta se sopii myös jalkojen hierontaan. Jousitetut hierontapäät tuntuvat valmistajan mukaan samalta kuin käsin hieronta. Lämpötoiminto lisää hieronnan rentouttavaa vaikutusta. Hieronnan voimakkuutta voi säätää helposti vetämällä kädensijoista alaspäin.

Niska-ja hartiahieroja NM 880 (130 €) antaa shiatsuhierontaa niskalle ja hartioille. Se sopii käytettäväksi myös selälle, pakaroille tai säärille. Hieronnan lisäksi valittavana infrapuna- ja lämpötoiminto. Ladattavan akun ansiosta laitetta voidaan käyttää kätevästi missä tahansa. Ohjauspaneeli on integroitu laitteeseen, ja hieronnan voimakkuutta voi säätää vetämällä kädensijoista alaspäin.

Hierontaistuin MC825+ (250 €) asetetaan tuoliin tai nojatuoliin, missä se tuottaa kokonaisvaltaista shiatsu- tai akupainantahierontaa. Valittavana on hierontaa koko selälle tai vaihtoehtoisesti ala- tai yläselän alueelle. Akupainantahieronnassa on kolme eri tehokkuutta vyötärön ja lantion alueelle. Niskahieronta-alueen korkeutta voi säätää ja päällisen irrottaa pesua varten. Istuinosassa on infrapuna- ja lämmitystoiminto. Hieronta sammuu automaattisesti 15 minuutin kuluttua.

Jalkahieroja FM888 (160 €) rentouttaa rasittuneet ja väsyneet jalat. Valittavana on kaksi hierontatyyppiä, shiatsuhieronta jalkapohjille ja kantapäille tai akupainantahieronta jalkaterille. Infrapuna- ja lämpötoiminto lämmittää ja parantaa verenkiertoa. Sisäkangas on irrotettava ja pestävä.

Medisana-tuotteita myyvät Verkkokauppa.com, Stockmann, Prisma ja Veikon Kone. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy.