Sony XH81 ja muut vuoden 2020 4k hdr lcd -televisiot ovat nyt kaupoissa

Vuoden 2020 lcd-mallit XH81, XH80 ja X70 hyödyntävät Sonyn tavaramerkeiksi muodostuneita kuvanlaadun ja äänen ominaisuuksia.

Sekä Sony XH81 että XH80 sisältävät 4k HDR Processor X1 -suorittimen, joka hyödyntää pitkälle kehitettyä algoritmia kuvan ja yksityiskohtien selkeyttämiseksi. Se analysoi ja käsittelee jokaisen kuvan väritietoja niin, että näkymä on aiempaa luonnollisempi. Uudet tv-mallit tukevat myös Dolby Vision -laajasävykuvaa ja tuottavat syvemmän mustan sekä elävämmät värit.

Sonyn kehittämä X Balanced Speaker tuo korkealaatuisen äänen erittäin ohueen ulkomuotoon 55-tuumaisissa ja sitä suuremmissa televisioissa. Realistisesta tilatoistosta huolehtii Dolby Atmos.

Televisio ymmärtää puhetta

Sony XH81 ja XH80 perustuvat Android tv -käyttöjärjestelmään ja sisältävät Google Assistant-, Google Play Store- ja Chromecast-ominaisuudet. Ne tarjoavat helpon pääsyn laitteisiin, sisältöihin ja palveluihin. Myös Sonyn alkuperäisiä käyttöliittymävalikoita ja ääniohjausta on parannettu.

Google Assistant sekä Amazon Alexa ymmärtävät ja välittävät puhekomentoja, ja Apple AirPlay 2 antaa mahdollisuuden katsoa ja kuunnella sisältöjä toisista laitteista, kuten iPhone, iPad tai Mac-tietokoneet. Applen HomeKit-tekniikka mahdollistaa helpon ja turvallisen kodin muiden laitteiden ohjauksen.

Sony X70 – älykäs ja helppo

Sonyn uusi 4k-tarkkuuden lcd-älytelevisio X70 yhdistää eloisat värit, selkeän äänen ja kauniin muotoilun. Tehokas 4k X-Reality Pro -suoritin skaalaa kaikenlaisen kuvan mahdollisimman lähelle todellista 4k-laatua. Sony X70 sisältää internet-selaimen, ja YouTube- sekä Netflix ovat nekin yhden klikkauksen päässä.

Sony XH81, koot 43, 49, 55 ja 65 tuumaa, hinnat 950-1400 euroa

Sony XH80, koot 43, 49, 55, 65, 75 ja 85 tuumaa, hinnat 900-2000 euroa

Sony XH70, koot 43, 49, 55 ja 65 tuumaa, hinnat 800-1200 euroa