Braun MultiServe keittää kahvia suoraan kuppiin tai kerralla täyden pannullisen

Braun MultiServe valmistaa kahvin lisäksi jääkahvia ja kuumentaa vettä. Veden lämpötilaa voi säätää alueella 70 – 95 °C, eli sopivaksi kaikille teelaaduille sekä murukahville. Valittavana on 7 erikokoista suodatusvaihtoehtoa yhdestä kupillisesta koko pannulliseen.

Keittimen pinta on harjattua terästä. Vesisäiliön voi irrottaa ja pestä. Kätevää 24 tunnin ajastinta ja muita toimintoja hallitaan kosketusnäytöltä. Manuaalinen tippalukko keskeyttää uuttamisen ja säästää lämpölevyä roiskeilta. Vedenkovuudelle on säädin, ja kun on kalkinpoiston aika, siitä ilmoittaa merkkivalo.

Aromit talteen

Braun Exact Brew -tekniikka varmistaa kahvin tarkan uuttamisen. Vahvuusasteita on kolme, eli vahva, kulta tai mieto, ja jääkahviohjelmalla valmistuu virkistävä kahvinautinto hetkessä.

Braun MultiServe -keittimelle myönnetty ECBC-sertifiointi kertoo tuotteen laadusta ja siitä, että kahvin maulle, uuttoajalle ja lämpötilalle asetetut korkeat vaatimukset täyttyvät. Uuttamisen päätyttyä tuoreusindikaattorin näyttö näyttää 40 minuutista alaspäin laskien kuinka kauan on kulunut kahvin valmistumisesta.

Kahvinkeitin saavuttaa optimaalisen valmistuslämpötilan 92-96 °C nopeasti ja pitää pannuun keitetyn kahvin lämpimänä 40 minuuttia, minkä jälkeen keitin sammuu automaattisesti.

Kahvikupin voi asettaa sille tarkoitetulle tasolle ja valmistaa kahvi suoraan kuppiin. Kun kahvia keittää kupillisen tai matkamukillisen verran, keittimen lämpölevy ei lämpene. Suurin kapasiteetti on 10 kuppia eli 1,25 litraa.

Kuumaa vettä teen ja murukahvin ystäville

Veden lämpötila on säädettävissä välillä 70 – 95 °C, joten niin jasmiiniteen sekä valkoisen, vihreän, mustan että oolong-teen ystäville saadaan vesi juuri oikean lämpöisenä, unohtamatta myöskään murukahvin juojia. Kuumalle vedelle on oma ulostulo, joten teevesi valmistuu kahvin aromeista vapaana.

Braun MultiServe KF9170SI -keittimen mitat ovat 34 x 38 x 18 cm (l x k x s) ja hinta noin 250 euroa. Se tulee myyntiin huhtikuussa muun muassa Carlson- ja Stockmann-tavarataloihin. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy.