Robotti-imureiden viimeisin kehitysaskel iRobot Roomba 970

Uudessa iRobot Roomba 970 -mallistossa sovelletaan älykästä Imprint-kartoitustekniikkaa. Lisäksi imuri tekee yhteistyötä robottimopin Braava jet m6 kanssa. Se tarkoittaa, että lattianpesu käynnistyy automaattisesti imuroinnin päätyttyä.

Älypuhelimeen ladattava iRobot Home -sovellus mahdollistaa siivoustöiden kätevän ajoittamisen ja seuraamisen. Sen avulla imurointi- ja moppausrobotit puhdistavat kodin kokonaisen kerroksen sujuvasti ja tehokkaasti.

Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä

Roomba 970 -imurin kolmivaiheinen siivousjärjestelmä käyttää eri pinnoille sopivia kumiharjoja ja voimakkaasti keräävää imua. Pölyn, lian, hiusten ja karvojen keräämiseen kohdistuva imuteho on siten viisi kertaa korkeampi kuin Roomban 600-malleissa.

Lisäksi Dirt Detect -tekniikka havaitsee automaattisesti alueet, jotka vaativat perusteellisemman siivouksen.

Edistyksellisen vSLAM-navigoinnin ansiosta robotti tietää, missä se on, missä se on ollut ja mistä sen on vielä siivottava.

Tottelee puhetta

Imuroinnin käynnistämiseen ei tarvitse muuta kuin sanoa: ”Alexa, pyydä Roombaa imuroimaan ja Braavaa moppaamaan!” tai ”Ok Google, start cleaning!”. Huomaa, että Alexa ja Google tottelevat tällä hetkellä vain englantia.

Mallisto kattaa neljä iRobot Roomba 970 -imuria, 971, 974, 975 ja 976. Kaikki maksavat noin 500 euroa. Lisätietoja saa sivustolta www.irobot.fi.