Täysin langattomat Sony WF-XB700 -kuulokkeet tukevan basson ystäville

Sony WF-XB700 -tulppakuulokkeiden ExtraBass-ominaisuus nostaa matalat taajuudet tuhdisti esiin. Akun luvataan riittävän 9 tunnin kuunteluun, ja latauskotelosta saa virtaa toiseksi yhdeksäksi tunniksi. Kymmenen tunnin pikalataus tuottaa jopa tuntia lisää kuunteluaikaa.

Bassokorostuksesta on hyötyä erityisesti liikennevälineissä ja ulkona, missä ympäristön humina peittää alleen musiikin matalat taajuudet. Kun sointi on riittävän tukeva, voimakkuutta ei tule säädettyä liian lujalle, niin kuin ohutsointisten kuulokkeiden kanssa helposti käy.

Bluetooth-yhteys välittää äänen vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Videoiden katselu onnistuu sekin niin, ettei kuulokkeisiin tuleva ääni viivästy häiritsevästi.

Kuulokkeet on suojattu hikeä roiskevettä vastaan (ipx4). Ergonominen Tri-hold-rakenne parantaa istuvuutta, koska kuulokkeet tukeutuvat korvassa kolmeen pisteeseen. Puhekomennot välitetään älypuhelimen Google- ja Siri-sovelluksiin.

Sony WF-XB700 tulee myyntiin toukokuussa noin 150 euron hintaan. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.