Energiatehokas Bosch-astianpesukone Zeolith-kuivauksella

Bosch Serie8 -sarjan PerfectDry Zeolith -astianpesukoneen energiankulutus on valmistajan mukaan jopa 30 prosenttia alhaisempi kuin niissä Bosch astianpesukoneissa, joissa ei ole zeolliitti-kuivausta. Laskelma perustuu EU:n virallisiin mittausmenetelmiin, eli 280 astianpesua standardiohjelmalla Eco 50 °C.

Kestävä kehitys on keskeinen osa Bosch-kodinkoneiden tuotekehitystä. Tarjolla on ratkaisuja, jotka vähentävät energiankulutusta tinkimättä toiminnallisuudesta ja laadusta.

Bosch Serie8 -sarjan PerfectDry-astianpesukoneet hyödyntävät kuivauksessa zeoliitti-mineraalia. Se vähentää energiankulutusta varastoimalla lämpöä, joka lämmittää kuivausilmaa automaattisesti vähentäen samalla energiankäyttöä. Astioista tulee täysin puhtaita ja lisäksi myös täysin kuivia.

Bosch PerfectDry -astianpesukone Zeolith-kuivauksella on saatavilla useimmissa kodin elektroniikan myymälöissä. Esimerkiksi malli SPU66TS01S maksaa noin 750 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.