Kätevät ja keveät Hoover H-Free -varsi-imurit ovat nyt kaupoissa

Hoover kehitti pölynimureita Yhdysvalloissa jo 1900-luvun alussa. Niinpä sanasta Hoover tuli myös yleisnimitys pölynimureille. Kauas on tultu ensimmäisestä perässä vedettävästä Hoover-imurista, joka painoi lähes 20 kiloa. Kätevät ja johdottomat Hoover H-FREE -varsi-imurit ovat kehittyneet huimasti ja kasvattavat suosiotaan.

Uudet Hoover H-FREE varsi-imurit ovat valmistajan mukaan tehokkaita ja monipuolisia, ja niillä voi puhdistaa lattioiden lisäksi kodin muutkin pinnat. Innovatiivisten suuttimien ansiosta kaikki mallit takaavat hyvän ohjattavuuden, jotem kaikkein kapeimmatkin kolot on helppo siivota.

Hoover 522NPW (349 €) on H-Free sarjan kevyin ja kompaktein varsi-imuri. Hyvästä muotoilusta RedDot Award -palkinnon saanut imuri muuntuu alle 70 cm korkeaksi rikkaimuriksi, joten se on näppärä säilyttää. Tehokkaan 22 V akun voi irrottaa ja ladata joko kiinni imurissa tai missä tahansa. Led-ilmaisin kertoo akun varauksen. Harjaton moottori pitää imutehon suurena jopa 40 minuuttia automaattiasetuksella.

Paketin mukana tulee kattava lisätarvikevalikoima. Moottoroitu, helposti liikuteltava Flat&Drive lattiasuulake, jossa on mukana pehmeä rulla kovia lattiapintoja varten, sekä syväpuhdistusharja matoille. Moottoroitu miniturbiinisuulake poistaa eläinten karvoja esimerkiksi huonekaluista, patjoista ja autosta. Integroitu rakosuutin kulkee imurin mukana. Lattiasuulakkeen nivelessä on lukitusmekanismi, joka avulla varsi-imuri pysyy pystyssä itsekseen. Mukana toimitetaan myös seinäteline, jossa on omat säilytyspaikat rako- ja pölysuulakkeille.

Hoover 822OF (399 €) sisältää uusinta tekniikkaa. Sen voi yhdistää langattomasti puhelimeen wlan-verkon kautta ja hallita imurintoimintoja Hoover Wizard -sovelluksella. Sovelluksesta voi esimerkiksi tarkistaa ovatko lapset imuroineet, eli näet milloin imuria on viimeksi käytetty. Sovellus ilmaisee myös mahdollisen tukoksen paikan sekä suodattimien puhdistustarpeen.

Hiiliharjaton H-LAB moottori varmistaa tasaisen suorituskyvyn imutehoa menettämättä. Innovatiivinen HSpin-Core+-järjestelmä erottelee suuret ja pienet roskat sekä pölyhiukkaset, joten siivoustulos on erinomainen kaikilla pinnoilla. Kehittynyt ja erittäin kevyt litiumakku takaa hiipumattoman tehon moottoroidun suulakkeen kanssa jopa 35 minuutiksi. Irrotettava akku on helppo ladata missä tahansa. Neljän ledin näyttö kertoo akun varauksen. Kahvasta oleva kytkin lukitsee imun päälle, joten kytkintä ei tarvitse puristaa pohjaan.

HOOVER 122GPT (199 €) on edullisemman hintaluokan H-Frww-malli. Se toimii kätevänä varsi- ja rikkaimurina. Suuri 0,9 litranpölysäiliö, tehokas suutin ja useat lisävarusteet mahdollistavat minkä tahansa pinnan puhdistuksen. Käyttöaika normaalilla teholla jopa 40 minuuttia ja turboasetuksella jopa 18 minuuttia. Tehokas 22 V akku on irrotettava ja sen voi ladata joko kiinni imurissa tai missä tahansa. Led-ilmaisin kertoo akun virtatilanteen.

Sotkeutuneet hiukset ja karvat on näppärä puhdistaa suulakkeesta, koska pyörivä harjan voi irrottaa helposti. Suuttimessa on led-valot, joiden ansiosta pimeiden alueiden imurointi käy helpommin. Mukana tulee pölyharja huonekalujen puhdistamiseen sekä rakosuutin nurkkien ja muiden tiukkojen paikkojen siivoamiseen.

Hoover H-Free -imureita myyvät Prismat sekä Verkkokauppa.com. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy.