Taittuva älypuhelin Samsung Galaxy Z Flip 5G on sekä tyylikäs että erittäin nopea

Samsung Galaxy Z Flip 5G yhdistää innovatiivisen suunnittelun 5G:n nopeuteen ja tarjoaa ennen näkemättömän käyttökokemuksen. Kun 5G-verkko leviää maailmanlaajuiseksi, ihmiset voivat nauttia sen tarjoamista eduista kaikkialla: jakaa, pelata sekä tehdä enemmän ja paljon nopeammin kuin ennen.

Galaxy Z Flip 5G on ensimmäinen Galaxy-sarjan laite, joka sisältää Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G -suorittimen. Se maksimoi 5G:n tehon, mikä tekee tiedonkäsittelystä nopeampaa ja tehokkaampaa sekä kuvista terävämpiä.

– Me Samsungilla jatkamme 5G:n hyötyjen tuomista miljoonien kuluttajien ulottuville. Olemme omistautuneet tuomaan 5G:n yhä useamman ihmisen käyttöön. Olemme innoissamme tuodessamme seuraavan sukupolven nopeuden ja liitettävyyden Galaxy Z Flipiin, joka on uusin lisäys Samsungin 5G-laitteiden tuotevalikoimaan. Toivomme, että uutuus mahdollistaa entistäkin merkityksellisemmät käyttökokemukset, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Upea ja tyylikäs muotoilu

Taitto-ominaisuuden ja huomiota herättävän muotoilunsa ansiosta Galaxy Z Flip 5G on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä ja kompakteimmista 5G-laitteista. Galaxy Z Flip 5G -mallia on saatavilla kahdessa eri värissä: Mystic Grey ja Mystic Bronze. Sen mattaviimeistelty lasipinta minimoi näkyviin jäävät sormenjäljet.

Taittoasennossa voi tarkastella ja hallita sisältöä helposti käyttämällä Galaxy Z Flip -sovelluksen mukautettua tilaa, jossa hyödynnetään laitteen taitettavuutta. Erillisten osiensa ansiosta näyttö jakautuu kahdeksi 4-tuumaiseksi näytöksi, joten sisältöä voi katsoa näytön yläosassa ja tehdä muita asioita alanäytöllä samanaikaisesti.

Taittoasennossa voi katsella YouTube-videoita hands free -tilassa. Selaus, lukeminen ja kommentointi onnistuvat alaosan näytöllä samalla, kun videota katsoo. Samsung Galaxy Z Flip 5G -puhelimen mukana saa YouTube Premium palvelun käyttöönsä neljäksi kuukaudeksi.

Kameran toimii sekin taittoasennossa, joten Galaxy Z Flipin avulla on entistä helpompaa ottaa kuvia uusista kulmista. Esikatseluikkunaa voi vaihtaa tuplapainalluksella.

Moniajo toimii Multi-Active Window ja Multi-Window Tray -toimintojen ansiosta entistä helpommin ja monipuolisemmin. App Pair mahdollistaa kahden sovelluksen moniajon yhdellä painalluksella – vaikkapa kuvagallerian ja pikaviestisovelluksen.

Samsung Galaxy Z Flip 5G tulee kauppoihin elokuussa noin 1650 euron hintaan. Lisätietoja Samsungin puhelimista ja 5G-tekniikasta saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta. Uuden Galaxy Z Flip 5G -mallin tekniset tiedot löytää englanniksi täältä.