LG QuadWash Steam pesee astiat hellävaraisesti ja tehokkaasti höyryllä

LG laajentaa älykkäiden kodinkoneidensa valikoimaa ainutlaatuisella astianpesukoneella. LG QuadWash Steam on varustettu innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten höyrytoiminto astioiden tehokkaampaan ja hygieenisempään puhdistukseen, neljä pesuvartta kahden sijaan sekä automaattinen luukunavaus.

QuadWash Steam -astianpesukone puhdistaa tiskit tehokkaasti ja helpottaa arjen sujumista. Virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta mattamusta astianpesukone on myös tyylikäs osa keittiön sisustusta.

Höyrytoiminto ja neljä pesuvartta

Astianpesukoneessa on monien muiden LG-tuotteiden tapaan TrueSteam-höyrytoiminto, joka puhdistaa astiat hellävaraisesti ja tehokkaasti höyryllä. Astiat puhdistuvat perusteellisesti, eikä niihin jää kuivuneen tiskiveden jättämiä valumajälkiä.

Lisäksi QuadWash Steam erottuu kilpailijoista sillä, että siinä on neljä pesuvartta tyypillisen kahden sijaan. Käynnissä olevan pesuohjelman aikana kaksi vartta on kulmassa niin, että ne ylettyvät myös kaikkein haastavimpiin paikkoihin.

TurboWash, automaattinen luukunavaus ja ThinQ

Alle tunnin pituinen TurboWash-ohjelma pesee astiat nopeasti ja tehokkaasti lopputuloksesta tinkimättä. Koneen luukku avautuu automaattisesti, kun ohjelma on valmis.

QuadWash Steam hyödyntää ThinQ-teknologiaa, jonka avulla pesuohjelman voi käynnistää, keskeyttää tai lopettaa älypuhelimella mistä tahansa.

Mattamusta LG QuadWash Steam (DU517HMS) on saatavilla Giganteista noin 1200 euron hintaan.