Samsung tuo värikkäät Bespoke-kylmälaitteet Pohjoismaihin

Samsungin trendikäs Bespoke-kylmälaitesarja tarjoaa lukuisia värivaihtoehtoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntyyleihin ja sisustuksiin. Bespoke-laitteet ovat nyt myös pohjoismaalaisten kotien ulottuvilla.

Pohjoismaissa suositaan perinteisesti puhtaita ja pelkistettyjä värejä. Viime aikoina suuntaus on kuitenkin kääntynyt ja siirtynyt enemmän kohti värikkäämpiä koteja, jotka on sisustettu taiteella ja innoittavalla muotoilulla. Bespoke ottaa paikkansa pohjoismaisessa kodissa haastamalla valkoisen ja ruostumattoman teräksen houkuttelevilla väreillä, jotka ovat pohjoismaisen maun mukaisia.

– Bespoke tuo keittiöön uudenlaisia innovaatioita ja tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille yksilöllisille mieltymyksille ja elämäntavoille. Olemme iloisia voidessamme tarjota pohjoismaisille kuluttajille Bespoke-jääkaapin ja -pakastimen, joissa on korkean suorituskyvyn tekniikkaa ja jotka samalla tuovat vaihtoehtoja kodinkoneiden perinteiseen värimaailmaan, sanoo Samsungin Pohjoismaiden kylmälaitteiden myyntipäällikkö Madeleine Valberg.

Tuotesarja koostuu kahdesta mallista: yksiovinen jääkaappi ja yksiovinen pakastin, joihin on saatavilla neljä eri väriä. Värit ovat beige, taivaansininen, laivastonsininen ja laventeli. Kolme ensimmäistä ovat mattapintaisia ja sopivat niille, jotka etsivät hillittyä tyyliä ilman heijastuksia. Jälkimmäisessä on kiiltävä pinta.

Ruoka säilyy tuoreena pidempään

Bespoke-malliston kylmälaitteissa on useita ominaisuuksia, jotka huolehtivat tasaisesta ja tehokkaasta jäähdytyksestä ja auttavat pitämään elintarvikkeet tuoreena pidempään.

All Around Cooling tarjoaa tasaisen jäähdytyksen jääkaapin jokaisessa osassa mittaamalla ja säätämällä jatkuvasti lämpötilaa sekä kierrättämällä kylmää ilmaa strategisesti sijoitetuista venttiileistä. Ruoka pysyy näin tasaisessa lämpötilassa ja säilyy pidempään.

Metal Cooling estää kylmää ilmaa karkaamasta, kun ovea avataan ja suljetaan usein.

No Frost -tekniikka auttaa pitämään tasaisen lämpötilan kaikkialla kylmätilassa, mikä parantaa ilmankiertoa. Toiminto myös vähentää jääkaapin tai pakastimen sulatuksen tarvetta ja vähentää riskiä, että ruokaan muodostuu jäätä.

Power freeze -toiminnon avulla ruoan pakastaminen tai jään valmistaminen onnistuvat nopeasti.

Bespoken säilytyskapasiteetti on 385 litraa jääkaapissa ja 315 litraa pakastimessa, joten tarjolla on paljon tilaa ruokien säilyttämiseen. Tilan ansiosta tuotteet on myös helppo pitää järjestyksessä.

Tänä vuonna Bespoke on saanut useita huomionosoituksia ympäri maailmaa, mukaan lukien CES Innovation Award, NYCxDesign Award ja AWE Product Award Kiinasta sekä iF Gold Award design Award -palkinto Saksasta.

Bespoke-jääkaappi ja -pakastin maksavat kumpikin noin 1400 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.