Seinän viereen sijoitettava 4k-laserprojektori Samsung The Premiere voi heijastaa jopa 130 tuuman kuvaa

The Premiere on ultra lyhyen heijastusetäisyyden 4k-laserprojektori, joka sisältää Samsungin älytelevisioista tuttuja ominaisuuksia. Projektorissa on omat kaiuttimet, sisältöä voi peilata myös suoraan älypuhelimesta.  

Samsung The Premiere on saatavilla kahtena mallina: LSP9T ja LSP7T. Kehittyneempi LSP9T-malli voi heijastaa 4k-kuvan jopa 130 tuuman kokoisena. Se on samalla maailman ensimmäinen HDR10+-sertifioitu projektori, joka perustuu kolmoislasertekniikkaan.

Tämä yhdistelmä tarkoittaa valmistajan mukaan valtavaa väriskaalaa sekä 2800 ANSI-lumenin maksimikirkkautta. Kontrastia kehutaan vaikuttavaksi niin tummissa kuin vaaleissakin kohtauksissa.

Toinen The Premiere -malli, LSP7T, voi heijastaa 4k-kuvan jopa 120 tuumaisena. Molemmissa malleissa on Filmmaker Mode -asetus, joka näyttää elokuvat tai sarjat ohjaajan alkuperäisen vision mukaisesti.

Kompaktin ja tyylikkään muotoilun ansiosta The Premiere sulautuu useimpiin huoneisiin. Erittäin lyhyen välimatkan heijastustekniikan (ultra short throw) ansiosta projektorin voi sijoittaa lähelle seinää, mikä vähentää laitteen viemää tilaa.

Huipputarkan 4k-kuvanlaadun ohella The Premiere on varustettu kaiuttimilla. Mallissa LSP9T on myös Acoustic Beam Surround -ääni, joka terästää tunnelmaa urheilua tai elokuvia katsottaessa. Samalla se vähentää erillisten ja kookkaiden äänentoistolaitteiden tarvetta.

The Premiere -projektorit LSP9T ja LSP7T maksavat 6500 ja 3500 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.