Apple TV ja Apple TV+ laajentavat Sonyn valikoitujen tv-mallien ohjelmatarjontaa entisestään

Valikoitujen Sony-televisioiden ohjelmistopäivityksenä saatava Apple TV tuo runsaasti laadukkaita sarjoja ja elokuvia katsottavaksi yhdestä sovelluksesta. Apple TV+ -videotilauspalvelu tarjoaa maailman luovimpien tarinankertojien kynästä syntyneitä sarjoja, elokuvia ja dokumentteja, kuten ‘The Morning Show,’ ‘See,’ ‘Defending Jacob,’ ‘Ted Lasso,’ ‘Greyhound,’ ‘The Banker,’ ‘Boys State’ ja ‘Beastie Boys Story’.

Apple TV -sovelluksessa voi myös tilata Apple TV -kanavia ja katsoa niitä ilman mainoksia juuri silloin kun itselle parhaiten sopii. Family Sharing -toiminnon ansiosta jopa kuusi perheenjäsentä pystyy jakamaan Apple TV -kanavien tilauksen käyttämällä henkilökohtaista Apple-tunnustaan ja siihen liittyvä salasanaa.

Parasta kuvaa

Sonyn älytelevisiot tarjoavat helpon pääsyn monenlaisiin sisältöihin ja palveluihin. Tehokkaiden X1-suorittimien, Triluminos-näytön ja immersiivisten ääniominaisuuksien ansiosta Apple TV:n sisältöjä on mahdollista katsoa juuri sellaisena kuin niiden tekijät ovat tarkoittaneet.

Sonyn älytelevisioilla voi selata Apple TV -sovelluksen tarjontaa ja ostaa tai vuokrata katseltavaa yli 100 000 elokuvaa ja tv-sarjaa kattavasta valikoimasta. Mukana on runsaasti 4k hdr ja Dolby Atmos -sisältöjä. Apple TV tarjoaa myös henkilökohtaisia katselusuosituksia ja avaa pääsyn Applelta lunastettujen elokuvien ja tv-sarjojen kirjastoon.

Mukana AirPlay 2 ja HomeKit

Valikoidut Sonyn televisiot tukevat lisäksi AirPlay 2:ta ja HomeKit-ohjausta. AirPlay 2:lla voi kätevästi toistaa videoita ja muita sisältöjä iPhone- ja iPad-mobiililaitteista tai Mac-tietokoneista suoraan älytelevisioon. HomeKit antaa mahdollisuuden ohjata Sonyn älytelevisiota helposti ja turvallisesti joko Home app -sovelluksella tai Siri-puhekomennoilla Apple-laitteellaan.

Tilaaminen Apple TV+:n Apple TV -sovelluksesta onnistuu Sonyn älytelevisioilla, iPhonella, iPadilla, Apple TV:llä, iPod Touchilla, Macillä ja muilla alustoilla, muun muassa osoitteessa tv.apple.com. Asiakkaat, jotka rajoitetun ajan kuluessa hankkivat uuden iPhonen, iPadin, Apple TV:n, iPod Touchin tai Macin, pääsevät nauttimaan vuodeksi Apple TV+:sta ilmaiseksi.

Apple TV -sovellus lanseerataan Sonyn valikoiduille vuoden 2018 tv-malleille ja useimmille vuoden 2019 ja 2020 malleille vuoden loppuun mennessä. Lisätietoja Sonyn älytelevisioista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.