Kodin automaattinen siivous onnistuu helposti iRobot Home -sovelluksella

Uuden iRobot Home -sovelluksen avulla voi luoda suosikkeja, jotka sopivat kodin erilaisiin siivoustarpeisiin. Robotti-imurille vain kerrotaan ääniohjauksen avulla missä sen pitää siivota, minkä jälleen työ tulee tehdyksi. Lisäksi robotti on niin älykäs, että se osaa itse ehdottaa siivousta siitepölykaudella tai lemmikin karvanlähtöaikaan.

Helppokäyttöisen iRobot Home -sovelluksen ja Google Assistant- tai Alexa-yhteensopivien laitteiden avulla robotti-imurin voi lähettää siivoamaan juuri sinne, missä on likaista ja sotkuista ja juuri silloin kun siivousta tarvitaan.

Älykkään Clean Zones -toiminnon avulla robotti-imurit Roomba i7/i7+ ja s9/s9+ sekä robottimoppi Braava jet m6 tunnistavat tietyt esineet, kuten sohvan, pöydän tai keittiönpöydän. Älykarttaan voi lisätä myös omia Clean Zones -alueita. Näin helpon siivouksen saa paikkoihin, jotka likaantuvat jatkuvasti. Puhekomento ”Roomba, imuroi sohvan ympäriltä” lähettää Roomban tarkasti oikeaan paikkaan.

 

Siistiä aina kun halutaan

Roomba-robotti-imurit ja Braava jet -robottimoppi oppivat tuntemaan kodin siivousrutiinit ja tarjoavat näin entistä perusteellisempaa siivousta.

Tapahtumiin perustuvat automaatiot ilmoittavat robotille, milloin on paras aika aloittaa tai lopettaa siivous. Suositellut siivoussuunnitelmat perustuvat puolestaan kodin siivoustapoihin, kuten siivoukseen aina maanantaiaamuisin.

Robotti-imurit Roomba i7/i7+ ja s9/s9+ ja robottimoppi Braava jet m6 osaavat myös antaa huonekohtaisia ​​ehdotuksia, kuten olohuoneen imurointia perjantai-iltaisin tai ruokailutilan ja keittiön imurointia aterioiden jälkeen.

Suosikkien avulla voi luoda nopeasti omia esiasetettuja siivousohjelmia ja käyttää niitä. Esimerkiksi suosikki ”ruuan jälkeen” kehottaa robottia siivoamaan ruokailutilan ja keittiön lattian tiskialtaan edestä. ”Nukkumaanmenoaika” puhdistaa puolestaan leikkihuoneen ja olohuoneen lattian ja ”kaikkialta” siivoaa kerralla koko kodin.

Kausisuositukset ovat personoituja ​​ehdotuksia automaattisen siivouksen suunnittelemiseksi esimerkiksi siitepölykaudella tai lemmikkien karvanlähtöaikaan.

Lisätietoja iRobot-tuotteista löytää maahantuojan suomenkielisiltä kotisivuilta.