Suomalaisten suosimat Samsung Galaxy A -puhelimet uudistuivat

Samsung Galaxy A -laitesarjan puhelimet tuovat nyt entistä laadukkaampaa kamera- ja näyttöteknologiaa edullisempaan hintaluokkaan. Lisäksi niissä on IP67-luokituksen täyttävä pöly- ja kosteussuojaus sekä pitkäkestoiset akut.

Samsung Galaxy A52, A52 5G ja A72 tuovat uutta ja kehittynyttä teknologiaa saataville kohtuuhintaan. Niiden merkittävimpiä uudistuksia ovat entistä laadukkaammat kamerat ja näytöt, vedenpitävyys sekä pitkäkestoiset akut. Lisäksi ne sopivat yhteen Galaxy-ekosysteemin muiden palveluiden ja laitteiden kanssa – kuten Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag ja Galaxy Tab.

– Suomen suosituin älypuhelintuoteperhe saa odotetut perheenlisäykset. A51-mallit ovat niittäneet menestystä maailmalla sekä erityisesti myös Suomessa, ja nyt esiteltävät uutuudet tulevat varmasti jatkamaan tätä menestystä. Galaxy A52-, A52 5G- ja A72-puhelimet on pakattu täyteen vakuuttavaa teknologiaa todella houkuttelevaan hintaan. Erityisen kovia juttuja tässä hintapisteessä ovat esimerkiksi IP67-suojaus, näyttöjen jopa 120 hertsiin asti yltävät virkistystaajuudet ja optinen kuvanvakautus kameroissa. Uusista A-sarjan puhelimista jokainen löytää varmasti omaan tarpeeseen soveltuvan mallin, jota myös designin puolesta kelpaa esitellä, toteaa Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Kyvykkäitä kameroita uusilla ominaisuuksilla

Samsungin Galaxy A52 ja A72 -sarjan puhelimien kameraominaisuuksia on jälleen parannettu ja mukana on monia uusiaominaisuuksia. Optinen kuvanvakain lisää valo- ja videokuvauksen laatua päivä- ja yöaikaan, hämärällä otetuista kuvista saadaan kirkkaampia ja tarkempia yhdistämällä usean kuvaotoksen tiedot yhteen. Valokuvat ja taustat voidaan optimoida tekoälyn avulla 30 valmiin kuvakategorian mukaan. Kamarasovellus sisältää nyt Snapchat-omionaisuudet.

Kirkkaat ja sävykkäät super amoled -näytöt

Uusissa Galaxy A -puhelimissa on Samsungin suositut Super amoled -näytöt. Virkistystaajuudet ovat 120 Hz Galaxy A52 5G:ssä sekä 90 Hz Galaxy A52:ssa ja A72:ssa. Näyttöjen kirkkautta on nostettu 800 nitiin.

Näytöt täyttävät Eye Care -sertifikaatin vaatimukset. Eye Comfort Shield -toiminto säätää kirkkautta ja värien kylläisyyttä puhelimen käyttötapojen mukaan, mikä vähentää silmien rasitusta.

Puhelinten muotoilua on hiottu pehmeästi pyöristetyillä reunoilla ja sulavasti kokonaisuuteen istutetulla kameraelementillä.

Sopivat yhteen muiden Galaxy-tuotteiden kanssa

Samsung Galaxy A -puhelimet ovat osa kattavaa Galaxy-ekosysteemiä. SmartThings mahdollistaa kodin muiden älylaitteiden, kuten tabletin, pc:n tai tn:n, hallinnan suoraan puhelimesta. SmartThings Find -toiminnon avulla käyttäjä voi paikantaa paritetut laitteet, ja Galaxy SmartTag auttaa löytämään SmartTag-varustellut laitteet tai esineet helposti bluetoothin avulla.

Music Share ja Buds Together -toiminnoilla on helppo järjestää musiikin jakaminen ja yhteiset kuunteluhetket ystävien kanssa. Quick Share -toiminnon avulla voi lähettää nopeasti kuvia, videoita ja tiedostoja muihin Galaxy-laitteisiin.

Kaikkien Galaxy-laitteiden yhteisiä ominaisuuksia

Uusissa Galaxy A -puhelimissa on lmukana myös pidetyt ominaisuudet, jotka määrittävät kaikkia Galaxy-laitteita. Ne on suojattu kosteudelta ja pölyltä IP67-luokituksen mukaisesti. Valinnainen Samsung Care+ lisää entisestään tukea ja pidentää takuuta.

Puhelimissa on Samsung Knox -turvajärjestelmä, joka suojaa henkilökohtaisia tietoja ja dataa reaaliajassa. Samsung lupaa tuoda Galaxy A52-, A52 5G- ja A72-malleille kolmen sukupolven käyttöjärjestelmäpäivitykset sekä säännölliset tietoturvapäivitykset neljän vuoden ajan.

Uusien Samsung Galaxy A -puhelinten akut kestävät jopa kaksi päivää yhtäjaksoista käyttöä. Galaxy A52 -malleissa akun koko on 4 500mAh ja Galaxy A72:ssa 5000mAh. Galaxy A52:sta on saatavilla nopeita 5G-yhteyksiä tukeva malli.

Galaxy A52, A52 5G ja A72 -puhelimissa on stereokaiuttimet, One UI 3 -käyttöliittymä ja tuki jopa teratavun muistikorteille. Samsung kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja pakkauksiaan kasvattaakseen toiminnan kestävyyttä. Galaxy A52-, A52 5G- ja A72-pakkauksissa käytetään selluloosakuituja ja paperia.

Uudet Galaxy A -puhelimet tulevat saataville neljässä värissä: Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black ja Awesome White. Hintaluokat ovat Galaxy A72 450 euroa, Galaxy A52 5G 430 euroa ja Galaxy A52 LTE 350 euroa.