Älykäs ja tehokas robotti-imuri Samsung Jet Bot 90 AI+ hyödyntää viimeisintä kohteentunnistustekniikkaa

Samsung Jet Bot 90 AI+ sisältää älykästä kohteentunnistusteknologiaa, joka mahdollistaa erinomaisen työskentelytarkkuuden. Lisäksi se säätää ja optimoi imutehoa automaattisesti tunnistamalla imuroitavan pinnan. Tehokkaiden hygieniatoimintojen ansiosta pöly jää varmasti imurin sisään eikä vapaudu enää uudelleen ilmaan. Robotti-imuria voi hallita etänä älypuhelimen SmartThings-sovelluksella.

Samsung Jet Bot 90 AI+ on maailman ensimmäinen aktiivisella 3D-stereosensorilla varustettu robotti-imuri. Se skannaa laajan alueen välttääkseen pienikokoisia, vaikeasti havaittavia esineitä lattialla. 3D-syvyyskamera vastaa yhteensä 256 000 etäisyyssensoria, tunnistaa jopa noin 1 senttimetrin kokoisia esineitä ja estää imuria juuttumista pieniin esteisiin.

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on Intel AI -tekoälyn ohjaama Jet AI -tunnistusteknologia. Se mahdollistaa valmistajan mukaan merkittävästi paremman työskentelytarkkuuden tunnistamalla sekä lattialla olevat esineet että kodinkoneet ja huonekalut. Tekoälyn ansiosta laite siistii pinnat tarkasti esimerkiksi lasten lelujen ympäriltä, mutta säilyttää samalla turvallisen etäisyyden posliinimaljakon tapaisiin herkästi särkyviin esineisiin. Lisäksi laite osaa luokitella ja välttää vaarallisia kohteita, kuten lemmikkieläinten jätöksiä, lasitavaroita ja sähköjohtoja.

LiDAR-sensori auttaa robotti-imuria laskemaan sijaintinsa tarkasti ja optimoimaan siivousreitin skannaamalla toistuvasti imuroitavaa huonetta. Näin laite toimii tehokkaasti myös pimeissä tiloissa, kuten heikosti valaistuissa huoneissa ja huonekalujen alla.

Tehokasta puhdistusta alusta loppuun

Edistynyt Digital Inverter Motor -teknologia maksimoi imutehon, jolloin koti puhdistuu perusteellisesti. Älykkään Power Control -toiminnon avulla robotti-imuri tunnistaa jopa puhdistettavan pinnan ja sillä olevan pölyn määrän. Näin se voi säätää ja optimoida imutehoa automaattisesti.

Tehokkaiden hygieniatoimintojen ansiosta pöly jää varmasti imurin sisään eikä vapaudu enää uudelleen ilmaan. Edistynyt suodatinjärjestelmä nappaa valmistajan mukaan 99,99 prosenttia mikropölystä, mukaan lukien 0.5~4.2µm kokoiset partikkelit, jotka yleensä karkaavat imureilta helposti. Kaikki osat ja suodattimet ovat pestäviä.

Samsung Jet Bot 90 AI+ toimii yhdessä Clean Station -telakana kanssa. Telakka kerää likaa ja hiuksia 2,5 litran pölypussiin, joka tarvitsee vaihtaa vain kerran 1–3 kuukaudessa. Siivouksen jälkeen robotti-imuri palaa automaattisesti Clean Station -telakkaan ja tyhjentää säiliönsä käyttäen Air Pulse -teknologiaa. Monikerroksinen suodatusjärjestelmä säilyttää ilmanpuhtauden pitämällä sisällään 99,999 prosenttia hienojakoisesta pölystä.

Etähallinta helpottaa siivousta

Samsung Jet Bot 90 AI+ -robotti-imuria hallitaan kätevästi etänä älypuhelimen SmartThings-sovelluksella. Laitteen voi ajastaa imuroimaan valikoidun tilan tai useamman huoneen kerralla. Sovelluksella voi myös määrittää alueet, mihin robotti-imuri ei pääse. Näin huoneiden välistä kulkua ei tarvitse erikseen rajoittaa fyysisillä esteillä.

Älykäs robotti tunnistaa myös Bixby-äänikomennot, joilla voi ohjeistaa siivoussessioita, vaihtaa laitteen käyttötilaa tai jopa viimeisintä tietoa uutisista ja säätilasta.

Live Cleaning Report -toiminnolla voi helposti seurata Jet Bot 90 AI+ -robotti-imurin liikkeitä virtuaalisella kartalla reaaliajassa. Se näyttää mitkä alueet laite on puhdistanut ja tarvittaessa pysäyttää robotin. Kun imurointi on valmis, sovelluksesta voi tarkistaa muun muassa puhdistetut alueet, imuroinnin keston ja imurointireitin.

Halutessaan Jet Bot 90 AI+ -robotti-imurin Patrol Mode -toiminnolla voi tarkkailla kotia laitteessa olevalla kameralla, joka lähettää suoraa videokuvaa SmartThings-sovellukseen. Laitteen tallentamat videotiedostot ovat salattuja, joten niitä voi katsella vain valtuutettu käyttäjä.

Modernia lemmikinhoitoa

Lemmikinomistajat voivat hyödyntää imurin SmartThings Pet -palvelua, joka tulee saataville elokuusta alkaen. SmartThings Pet mahdollistaa lemmikkieläimestä huolehtimisen ja seurannan omistajan poissa ollessa. Se sopii yhteen Petkit-tuotteiden kanssa, mukaan lukien Element-syöttölaite ja älykäs Cozy-lemmikkikoti. Integroimalla lemmikistä huolehtimisen älykodin ekosysteemiin, Samsung tuo saataville täysin uuden tavan olla yhteydessä lemmikkeihinsä.

Samsung Jet Bot 90 AI+ tulee kauppoihin kesän aikana. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.