Sony SRS-NB10 on langaton kaulaan puettava kaiutin etätöihin ja musiikinkuunteluun

Täysin langattoman, kevyesti niskalla lepäävän Sony SRS-NB10 -kaiuttimen ansiosta etäkokoukset, kotona työskentely sekä musiikin ja tv-äänen kuuntelu sujuvat mukavasti ja liikkuvuutta rajoittamatta. Kaiutin liitetään tietokoneeseen, älypuhelimeen, musiikkilaitteistoon tai televisioon bluetooth-yhteydellä.

Sony SRS-NB10 -kaiuttimessa on kokoäänialueen kaiutinelementti, joka on suunnattu ylöspäin ja optimoitu ohjaamaan ääntä korvien suuntaan. Jokaisen sanan voi valmistajan mukaan kuulla kirkkaasti jopa pienillä äänenvoimakkuuksilla, joten puhelut eivät häiritse muita työtovereita tai perheenjäseniä. Toisin kuin kuulokkeilla kuunneltaessa, puhelun aikana voi olla täysin tietoinen siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Laitteen kaksi korkealaatuista suuntamikrofonia ja edistyksellinen äänisignaalin käsittely poimivat puheen selkeästi ja poistavat taustaääniä sekä kaikua. Mikrofonille on mykistyspainike, ja äänen voimakkuutta säädetään kaiuttimen sivussa olevilla painikkeilla. Musiikin voi toistolle ja tauolle on omat painikkeet.

Kaksi laitetta yhtä aikaa

Sony SRS-NB10:een voi liittää samanaikaisesti kaksi laitetta, kuten kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen. Jos musiikkia kuuntelee puhelimella ja vastaanottaa samaan aikaan videopuhelun tietokoneella, puheluun voi vastata helposti play/call-painikkeella. Puhelun päätyttyä päästään takaisin soittolistaan, eikä yhteyttä tarvitse muodostaa uudelleen.

Kaiuttimet istuvat kaulalle mukavasti ja tukevasti takana olevan joustavan pannan ansiosta. Akku riittää 20 tunniksi, ja 10 minuutin pikalatauksella saa jopa tunnin lisää työskentelyaikaa. Latausta varten on usb-c-liitin. IPX4-roiskevesisuojauksen ansiosta kaiutinta voi käyttää päivittäisiä kodin askareita tehdessä, kuten tiskatessa.

Toisin kuin kuulokkeet SRS-NB10 näyttää tyylikkäältä videopalavereissa. Harmaa tai valkoinen kangaspäällyste viimeistelee kaiuttimen ilmeen.

Sony SRS-NB10 on saatavilla syyskuusta 2021 alkaen noin 150 euron hintaan.