Samsung tuo isompia kuvaruutuja tyylikkäimpiin tv-malleihinsa

Samsung laajentaa tv-valikoimaansa The Frame ja The Serif -mallien suuremmilla kuvaruuduilla. The Frame on vaihdettavilla kehyksillä varustettu ja tauluna toimiva televisio, johon voi ladata omia kuviaan sekä kuuluisia taideteoksia. Maailmankuulujen ranskalaisten muotoilijoiden suunnittelema The Serif sopii puolestaan monenlaiseen sisustukseen ja näyttää hyvältä niin tasolla kuin omalla jalustallaankin.

The Frame -television uusin versio (2021) on suunniteltu niille, jotka haluavat ison television, mutta toivovat sen sulautuvan saumattomasti huoneen sisustukseen. Nykyistä 32, 43, 50, 55, 65 ja 75 tuuman mallivalikoimaa täydentää uusi 85 tuuman tv, The Frame 85”, joka tuli myyntiin Pohjoismaissa syyskuussa noin 3500 euron hintaan.

Vuoden 2021 versiot ovat aiempaa ohuempia ja sulautuvat entistä paremmin muihin kodin seinällä oleviin taideteoksiin. Jos tv:tä ei halua sijoittaa seinälle, siihen voi kiinnittää pakkauksen mukana tulevat säädettävät jalat. Vakiokehykset ovat mustat, mutta vaihdettavia lisäkehyksiä saa valkoisina, ruskeina sekä tiikin sävyisinä. Lisäksi 55” ja 65” televisioihin saa viistetyn kehyksen valkoisena ja tiilenpunaisena. Kaikki kehykset on helppo koota, ja ne kiinnitetään televisioon magneeteilla.

The Frame -televisioihin voi ladata kuvia Samsung Art Store -kaupasta, josta löytää yli 1400 taideteosta. Koko Samsung Art Store -valikoiman käyttö vaatii maksullisen tilauksen, mutta osa taideteoksista on ladattavissa ilmaiseksi.

The Serif -televisiot on luotu yhdessä maailmankuulujen ranskalaisten muotoilijoiden Ronan & Erwan Bouroullecin kanssa. Niissä on tyylikäs metallijalusta, joka sopii saumattomasti yhteen huolellisesti muotoillun kehyksen kanssa.

The Serif näyttää hyvältä pienemmässäkin huoneessa, ja jalustan voi halutessaan poistaa, jolloin televisio seisoo itsenäisesti esimerkiksi penkillä tai hyllyllä. Sijoituspaikkaa voi näin ollen muuttaa helposti. The Serif 65” on saatavilla Pohjoismaissa lokakuussa 2021 noin 2000 euron hintaan.