TCL P735 -malliston televisiot ovat monipuolisia, tyylikkäitä ja edullisia

TCL P735 -sarjan 4k-televisiota saa kokoluokissa 43, 50, 55, 65, 75 ja 85 tuumaa. Hinnat asettuvat 600 ja 1 800 euron välille, ja jopa suurin 85-tuumainen tv on varsin edullinen. Tekniset ominaisuudet ovat ajanmukaisia, ja muotoilua leimaavat lähes huomaamattoman ohuet metallikehykset.

TCL P735 -televisiot yltävät 4k-tarkkuuteen ja tukevat kaikkia tärkeimpiä laajasävykuvan formaatteja, joita ovat hdr10, hdr10+, hlg ja Dolby Vision. Kattavat hdmi 2.1 -liitännät tuovat mukanaan mainioita ominaisuuksia, kuten Dolby Atmos -ääntä kuljettava earc-paluukanava sekä pelaajien arvostama lyhyt vasteaika.

Yhteensopivuus uusimpien pelikonsolisolien kanssa mahdollistaa sen, että konsoli tai pc:n grafiikkakortti vaihtaa tv:n automaattisesti pelitilaan. Näin päästään alle 15 millisekunnin tuloviiveeseen, minkä ansioista TCL P73 -sarja on yksi Call of Duty -pelin virallisista tv-malleista.

Kaikki P735-mallit sisältävät myös Google tv:n. Se tuo tullessaan huikean määrän sisältövaihtoehtoja, jotka on koottu parhaista suoratoistopalveluista. Sisäänrakennettu Google Assistant avaa pääsyn saumattomaan ääniohjaukseen. TCL Magic Camera ja Google Duo -sovelluksen tuki antaa puolestaan mahdollisuuden saumattomaan yhteydenpitoon ja videopuheluihin.

TCL P735 -televisiot tulevat saataville huhtikuun lopulla valittujen jälleenmyyjien kautta. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.