Parempi ääni televisioon: Sony HT-S400 -soundbar ja langaton subwoofer

Sonyn soundbarista ja langattomasta subwooferista on tehty 700 euron hintainen paketti, jolla television ääntä on helppo parantaa, Soundbar ja subwoofer ovat parhaimmillaan Sonyn omien televisioiden kanssa; soundbarin asetukset näkyvät pika-asetusvalikossa, minkä lisäksi ääntä voi siirtää tv:stä langattomasti.

Soundbar perustuu Sonyn X-Balanced Speaker Unit -kaiutinelementteihin. Niiden suorakulmainen muotoilu maksimoi ääntä tuottavan pinta-alan. Sanalla se vähentää kartion liikepoikkeamaa, mikä vähentää säröä ja parantaa äänen selkeyttä.

Sony HT-S400 -soundbarin mukana tulee langaton subwoofer. Sen 160 mm:n kaiutinelementti tuottaa valmistajan mukaan syvän ja täyteläisen bassotoiston. Sonyn kehittämää kierrätysmuovia on käytetty HT-S400:n subwooferin takapaneelissa. Kierrätysmateriaalin käyttö on vaatinut useiden vuosien tutkimusta ja suunnittelua, millä on varmistettu, että materiaalit täyttävät Sonyn tiukat äänivaatimukset

Helposti hyvä

Sony HT-S400 -soundbar-järjestelmän liittäminen Sony Bravia -televisioon on nopeaa ja helppoa. Soundbar-asetukset näkyvät automaattisesti Bravia tv:n asetusvalikossa, ja äänen asetuksia sekä voimakkuutta voi hallita helposti tv:n kaukosäätimellä. Kaapelisotkujen minimoimiseksi HT-S400 soundbar on suunniteltu vastaanottamaan ääntä langattomasti monista Bravia-televisioista.

Takana on äänen arc-paluukanavalla varustettu hdmi-lähtö sekä optinen digitaalitulo. Dialogia selkeyttävän voice mode -äänitilan voi käynnistää kaukosäätimestä. Yö-asetus auttaa kuuntelemaan tv-ääntä muita häiritsemättä. Soundarin voi sijoittaa tasolle tai kiinnittää seinään.

Noin 700 euroa maksavan Sony HT-S400 soundbar-järjestelmän myynti alkaa huhtikuussa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.