Edullinen ja tehokas TCL Breeva -ilmanpuhdistin auttaa hengittämään helpommin

Ilmanpuhdistimen hankkiminen on hyvä tapa parantaa kodin sisäilmaa. TCL Breeva -puhdistimien breevaShield-suodatusjärjestelmä imee ilmasta pieniä hiukkasia ionisaation ja uv-c-valon avulla ja tuhoaa haitallisia mikrobeja. Hiukkaset voivat olla siitepölyä, hometta tai ilmansaasteita.

Nämä ovat hyviä uutisia siitepölyallergikoille, mutta myös kaikille muille, jotka asuvat kaupungissa, missä on paljon pakokaasuja ja ilmansaasteita. Ilmanpuhdistin tuo suuren eron sisäilman laatuun ja tekee hengittämisestä yksinkertaisesti vain helpompaa.

Tehokas suodatus

Breeva-ilmanpuhdistimissa käytetään H13 HEPA-suodattimia, jotka yhdessä BreevaShield-suodatuksen kanssa voivat valmistajan mukaan poistaa yli 99,9 prosenttia bakteereista ja tavallisista influenssaviruksista. Ilmanpuhdistimissa on kaksi ilmanlaadun tunnistinta, laserpölyanturi ja voc-anturi. Ne auttavat poistavamaan pienempiä hajuelementtejä, kuten tupakkatuotteiden savu ja lemmikkieläinten haju.

Sisäilman laadun valvomiseksi laitteissa on ilmaisin, joka näyttää ilmanlaadun reaaliaikaisesti kolmella värillä: valkoinen (hyvä), keltainen (kohtalainen) ja punainen (huono). Ilmaisimen tilaa voi seurata helposti TCL Home -sovelluksen kautta ja säätää puhdistustasoa automaattisesti. Lisäksi ne tottelevat Google Home ja Amazon Alexa -sovelluksia.

Kaikissa Breeva-malleissa on käytännöllinen ja erittäin hiljainen yö-asetus, jonka ansiosta puhdistinta voi käyttää ympäri vuorokauden unta häiritsemättä.

Kolme kokoa

Sarjan pienin malli, Breeva A2, on tarkoitettu noin 24 neliömetrin huoneille. Sen vesisäiliö mahdollistaa laitteen käytön myös ilmankostuttajana.

Noin 48 neliömetrin huoneisiin tehty Breeva A5 sai äskettäin arvosanan ”Suosittelemme” 4/6 pohjoismaisen LB Ääni ja Kuva -julkaisun testissä. Se sai kiitosta laitteena, joka raikastaa ja puhdistaa sisäilmaa kohtuulliseen hintaan. Ambient light -toiminto todettiin mukavaksi yksityiskohdaksi, joka luo kodikkaan spottivalaistuksen huoneeseen.

Kaikki Breeva-mallit ovat sekä käytännöllisiä että tehokkaita, ja Breeva A2 ja A5 ovat lisäksi voittaneet muotoilun Red Dot Product Design Award -palkinnot. Ne sulautuvat kodin sisustukseen ja rikkovat perinteisten kodinkoneiden rajija. Muotoilu ei perustu ainoastaan esteettisiin näkökohtiin, vaan myös tehokkuuteen: muoto on luotu optimoimaan ilmavirtausta luomalla ilmavirtauksia yläosaan ja ilmanottoaukkoja alaosaan.

TCL Breeva A5, A3 ja A2 maksavat noin 200, 170 ja 140 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.